Telekom Banking anunta lansarea serviciului de finantare cu plata in rate a telefoanelor mobile achizitionate de clienti persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel national.

Astfel, oricine este interesat de achizitionarea unui telefon, impreuna cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fara dobanda si comisioane (0%), daca ratele sunt achitate in termenul de plata.

Clientii primesc pe loc aprobarea finantarii si beneficiaza gratuit de cont curent si card de debit instant, oferit pe loc in magazinele Telekom Romania.

“Lansarea serviciului de finantare cu plata in rate a telefoanelor mobile este inca un pas pe care Telekom Banking il face catre procesul de digitalizare a pietelor si a consumatorilor. Vom continua, impreuna cu Alior Bank, partenerul nostru in acest proiect financiar digital, sa ne crestem business-ul pe piata din Romania. Este nevoie de astfel de produse si servicii care sa ne usureze munca si viata. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate in acest an”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

“Prin oferta Telekom Banking, clientii Telekom Romania au la dispozitie o noua modalitate de plata a telefoanelor pe care le achizitioneaza in reteaua de magazine Telekom, prin accesarea unei finantari pe loc, chiar in magazin. Raspundem astfel nevoii imediate a clientilor de a-si achizitiona telefonul dorit, poate unul de ultima generatie, care implica costuri mai mari, avand beneficiul platii in 24 de rate egale, cu dobanda si comisioane 0%. Prin acest serviciu, dorim sa le oferim clientilor libertatea de alegere, fara a avea costuri suplimentare”, a declarat Urszula Krzyzanowska-Piekos, Deputy CEO Alior Bank

Citeste si:
Cum imbunatatesti performanta smartphone-ului
Cum imbunatatesti performanta...

Prin oferta Telekom Romania, clientii isi pot achizitiona in 24 de rate egale, fara dobanda, orice telefon impreuna cu un abonament incepand de la 5 euro / luna, TVA inclus, care ofera minute nationale nelimitate si Internet nelimitat 4G.

Pretul de 5 euro / luna pentru serviciile mobile este valabil pentru clientii care detin sau isi activeaza cel putin un serviciu fix Telekom. Clientii care nu detin si un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile incepand de la 7 euro / luna (TVA inclus).

Ratele pot fi platite in contul Telekom Banking, prin transfer de la o alta banca sau direct in casieriile din magazinele Telekom Romania.

Citeste si:
Huawei Harmony OS, gata pentru smartphone-uri in 6-9 luni
Huawei ar putea avea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei