Primul robot umanoid invita liderii mondiali sa viziteze Sofia - Capitala digitala a Europei. Declarat ca fiind cel mai influent forum pentru inovare, politica, investitii, economie digitala si antreprenoriat in Europa in 2018, festivalul Webit va fi un punct de intalnire al liderilor lideri mondiali de afaceri si inovatori, investitori, politicieni, comisari, prim-ministri si ministri din Europa.

Editia aniversara de 10 ani a Webit Festival Europe va avea loc in perioada 25-27 iunie a acestui an.
"Astept cu nerabdare sa va vad la Webit Festival Europa din Sofia - capitala digitala. Sunt fericita ca am ocazia sa ma conectez cu peste 7000 de participanti - lideri mondiali, politicieni, oameni de afaceri si mediul academic, care s-au adunat pentru a reuni viitorul Europei impreuna ".
- spune Sophia in invitatia ei video pe Facebook.

(puteti urmari videoclipul complet aici.)

Sophia este cel mai avansat si celebru robot al lui Hanson Robotics, dotat cu expresivitate remarcabila, estetica si interactivitate. Ea poate simula o gama completa de expresii faciale, sa urmareasca si sa recunoasca chipurile, sa priveasca oamenii in ochi si sa tina conversatii naturale cu ei.
Doamna robot a debutat la show-ul South by Southwest in martie 2016. De atunci, ea a devenit o personalitate foarte mediatizata a mass-media. Ea a facut numeroase interviuri de presa, castigand peste un miliard de angajamente pe o acoperire online a CNBC. A aparut, de asemenea, in cele mai vizionate emisiuni de televiziune si a fost un vorbitor principal si membru al juriului la unele dintre cele mai prestigioase conferinte din lume. In acest an va fi invitat special la cea de-a 10-a editie a Webit.Festival Europe.

Festivalul este o mandrie pentru Bulgaria, deoarece atrage lideri de varf nu numai din lumea tehnologiei, ci si din afaceri si politica. Oaspetii si participantii la Webit sunt prim-ministri, primari si reprezentanti ai marilor orase europene, antreprenori si directori ai unora dintre cele mai inovatoare companii globale.

Printre vorbitorii de top confirmati la acest festival sunt laureatul Premiului Nobel pentru Pace - Tawakkol Karman, Maurice Lévy - presedinte si CEO al Publicis Groupe, Carlos Moedas - comisar pentru cercetare, stiinta si inovare, Comisia Europeana, Prof. Dr. Udo Helmbrecht - , Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor si Informatiilor (ENISA), Sharan Burrow - Secretar General, Confederatia Internationala a Sindicatelor, Mari Kiviniemi - Secretar General adjunct, OCDE, Organizatia Natiunilor Unite, Catherine Carlton - primar ales (2014 si 2015) , Silicon Valley, Presedintele Matt Brittin, Business & Operations EMEA, Google, Andy Tsao - director general, Silicon Valley Bank si multe altele. Festivalul are peste 10 conferinte tematice paralele (summituri) care acopera subiecte precum viitorul asistentei medicale, competentele digitale si educatia, tehnologia, femeile in afaceri si politica, infrastructura 4.0, mass-media in secolul 21 si altele. Vor fi mai multe conferinte simultane, fiecare dintre ele avand o audienta foarte vizibila, astfel incat toti cei din sala sa se raporteze la continutul pe care il aud pe scena. Mai mult, in cadrul summitului vor fi expozitii suplimentare cu solutii tehnologice concrete prezentate de companii.

Pentru mai multe informatii si bilete la festival, vizitati: http://www.webit.bg/2018/tickets.php

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri