Nu se stiu foarte multe detalii despre noile produse pe care Apple va urma sa le lanseze in aceasta toamna, insa, conform zvonurilor din piata aparute pana in acest moment, producatorul american de telefoane mobile ar pregati modele ce vin intr-o paleta noua de culori.

Un element de noutate l-ar putea reprezenta culorile in care aceste modele vor fi lansate de catre producatorul american in luna septembrie. Analistul Ming-Chiu Kuohe, cunoscut pentru predictiile sale legate de produsele Apple, este de parere ca vom vedea un nou iPhone X Plus cu diagonala de 6,5 inch OLED, Dual Sim, ce va fi disponibil pe negru, alb si auriu si va consta in jur de 1.000 de dolari, conform theverge.com.

Cel de-al doilea model despre care se zvoneste ca va fi lansat va avea un ecran de 6,1 inch LED, cu Face ID, ce va debuta in variantele gri, alb, albastru, rosu sau portocaliu si va costa in jur de 700 de dolari. De asemenea, se vorbeste si despre o noua varianta a iPhone-ului X cu diagonala de 5,8 inch ce va veni cu specificatii imbunatatite.

Daca zvonurile se vor adeveri, cei de la Apple vor ajunge sa introduca cel putin 4 noi culori pentru modelele lansate in 2018, un pas mai putin obisnuit pentru companie. De obicei, producatorul american debuta cu o varianta de culoare rosie la cateva luni dupa lansarea unui nou model de iPhone, pentru a promova o organizatie cunoscuta pentru campaniile din Africa impotriva virusurilor HIV si SIDA

Sursa foto: By franz12 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri