Bitdefender anunta preluarea partenerului de pe piata australiana, compania SMS eTech, ca parte a strategiei de expansiune globala a business-ului.
Achizitia derulata de Bitdefender intareste pozitia companiei in regiunea Asia-Pacific si la nivel global, prin crearea subsidiarei proprii Bitdefender Australia.

Integrand linia de business a distribuitorului sau SMS eTech - cea care se ocupa cu distributia produselor Bitdefender in Australia si Noua Zeelanda -, Bitdefender isi stabileste in mod direct prezenta locala prin deschiderea unui birou in Melbourne, primul al companiei in aceasta regiune a lumii. Bitdefender a preluat angajatii SMS eTech responsabili de portofoliul Bitdefender, cu obiectivul de a consolida vanzarile online, reteaua de parteneri si expansiunea in regiune.

Produsele Bitdefender sunt disponibile pe piata australiana de 13 ani, iar in ultimii patru ani SMS eTech a fost partenerul exclusiv al Bitdefender, raportand cresteri ale businessului de 55%, cu accent pe vanzarile catre companii.

„Aceasta decizie strategica
va contribui la cresterea sustinuta, de doua cifre, pe care o traversam. Bitdefender Australia va avea un rol cheie in dezvoltarea businessului si brandului Bitdefender la nivel global”, spune Florin Talpes, CEO al Bitdefender.

„Achizitia a fost pasul firesc in relatia dintre cele doua companii. SMS eTech a fost dintotdeauna pregatita sa sprijine brandurile sa se stabileasca in Australia si Noua Zeelanda. Astept cu entuziasm sa vad cum Bitdefender isi accelereaza prezenta pe piata cu solutiile de securitate recunoscute pe tot mapamondul”, spune Colin Westbury, managing director al SMS eTech.

Decizia vine dupa ce Bitdefender a preluat in 2017 partenerul din Franta, Profil Technology, responsabil de vanzarea solutiilor de securitate romanesti inca din 2001. Bitdefender a devenit un jucator puternic pe piata solutiilor de securitate, controland o treime din piata solutiilor achizitionate in magazine si protejand mai mult de un milion de calculatoare de business din Hexagon. Tot in procesul de expansiune globala, Bitdefender a deschis in ultimii doi ani birouri proprii si in Italia, Suedia si Canada.

Modelul de business al Bitdefender presupune prezenta in anumite piete fie prin birouri proprii, fie prin intermediul unor parteneri exclusivi, care gestioneaza integral activitatile de vanzari si marketing pentru produsele Bitdefender. Decizia asupra deschiderii de birouri proprii sau a achizitiei unor parteneri se ia cu scopul de a accelera dezvoltarea Bitdefender in pietele de importanta strategica, prin investitii masive menite sa intareasca relatia cu distribuitorii si clientii. In prezent, Bitdefender si-a stabilit prezenta locala in SUA, Franta, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri