Dupa mai multe luni in care nenumarate zvonuri au circulat in legatura cu noile modele iPhone pe care Apple le va lansa in aceasta toamna, a venit si ziua evenimentului oficial unde reprezentantii companiei vor prezenta mult asteptatele smartphone-uri. Veti putea urmari aici transmiunea live.

S-a vorbit mult in ultimele luni despre lansarea a trei modele in cadrul evenimentului din aceasta toamna, fiind mentionate mai multe variante in ceea ce priveste denumirile acestora. Unele imagini infatiseaza 2 modele care vor face parte din gama iPhone XS, in acelasi timp vorbindu-se si de un alt model ce va fi disponibil la un pret mai mic, denumit iPhone 9.

Cum vezi evenimentul Apple Live Stream

Este o traditie pentru cei de la Apple sa organizeze lansarile de noi telefoane la mijlocul lunii septembrie. Evenimentul din acest an nu se abate de la regula si va avea loc astazi, 12 septembrie, incepand cu ora 20:00, ora Romaniei, iar streaming-ul live il puteti urmari aici. In asteptarea transmisiunii, puteti revedea evenimentul de anul trecut pentru a putea identifica cat mai usor noutatile cu care Apple vine anul acesta in ceea ce priveste smartphone-urile iPhone.

Este de asteptat ca pre-comenzile sa fie lansate incepand cu 14 septembrie, iar primele telefoane sa ajunga la fanii iPhone intre 21 si 28 septembrie.

Live Video cu noile modele de Iphone 9 si XS

Ramane de vazut in aceasta seara, incepand cu ora 20:00 cand se va da startul transmisiunii live, daca zvonurile aparute in ultimele luni se vor concretiza in ceea ce priveste noile modele. Fanii se asteapta sa fie prezentate 3 modele, 2 din gama XS (XS si XS Plus) si un iPhone 9.

Se zvoneste ca vom vedea un iPhone XS Plus cu o diagonala de 6,5 inch, OLED, Dual Slim, ce va fi disponibil pe negru, alb si auriu, al carui pret se va situa in jurul sumei de 1.100 de dolari. Cel de-al doilea model, iPhone XS va veni cu o diagonala de 5,8 inch si va fi disponibil in trei variante de spatiu de stocare: 512 GB, 256 GB si 64 GB, iar pretul acestuia ar putea fi de 999 de dolari.

In ceea ce priveste cel de-al treilea model, denumit iPhone 9, acesta va avea un ecran de 6,1 inch LED, Face ID, si se zvoneste ca va debuta in variantele gri, alb, albastru rosu si portocaliu, iar pretul se va situa in jurul valorii de 700 de dolari.

Un lucru de care putem fi siguri sunt noile procesoare, denumite A12. Compania TSMC, care furnizeaza anul acesta procesoare exclusiv pentru telefoanele produse de catre Apple, a lucrat la un procesor de 7 nanometri, ce va reduce chip-urile cu 30% fata de modelele produse pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X.

Noile procesoare, denumite A12, vor fi cu 20% mai rapide si vor consuma cu 40% mai putina energie, o veste imbucuratoare pentru cei care asteapta ultimul varf de gama pregatit de cei de la Apple, despre care se spune ca va avea o baterie a carei autonomie va fi cu doar 10% mai mare decat a modelului precedent.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri