Mult asteptata lansare a noilor modele de iPhone din acest an a avut loc seara trecuta, in cadrul evenimentului fiind prezentate trei modele: iPhone XS, iPhone XS MAX si iPhone XR. Cand vor ajunge acestea in Romania si care sunt preturile de pornire

Modele iPhone XS, iPhone XS MAX si iPhone XR au fost prezentate in cadrul evenimentul de seara trecuta, iar principalele detalii legate de acestea sunt urmatoarele:

iPhone Xs MAX: Cand ajunge in Romania si cat ar putea costa

Cea mai mare versiune dintre cele trei smartphone-uri lansate este iPhone Xs MAX si vine cu un ecran de 6,5 inch cu tehnologie OLED ce poate afisa o o rezolutie de 2.688 x 1.242 pixeli. Referitor la spatiul de stocare, acesta va veni in trei versiuni: 64GB, 256 GB si 512 GB. In ceea ce priveste culorile, va veti putea alege dintre nuantele Gold, Space Gray si Silver.

Modelul va fi disponibila la pre-comanda incepand de vineri, 14 septembrie, iar livrarea initiala va fi realizata pe 21 septembrie, insa doar in anumite tari. In ceea ce priveste tara noastra, noul smartphone de la Apple va ajunge la comercianti incepand cu 28 septembrie. Ramane de vazut preturile la care acestea vor fi listate, pretul de pornire prezentat de Apple fiind 1.100 de dolari pentru iPhone XS MAX versiunea de 64 GB

iPhone Xs: Cand va fi disponibil in Romania si ce pret ar putea avea

screenshot: youtube.com

Modelul iPhone Xs prezentat de catre Apple in cadrul evenimentului de seara trecuta are un display de 5,8 inch, OLED. Camera foto are doi senzori de 12 megapixeli, cel principal avand dimensiuni mai mari. Ca in cazul modelului iPhone Xs Max, modelul va fi disponibil la pre-comanda incepand de vineri, 14 septembrie, iar livrarea initiala va fi realizata pe 21 septembrie, insa doar in unele tari. In ceea ce priveste Romania, noul smartphone de la Apple va fi pe rafturile comerciantilor incepand cu 28 septembrie. Pretul de start al acestui model este de 1.000 de dolari pentru versiune de 64 GB.

iPhone XR: Cat va costa si cand va fi disponibil in Romania



sursa foto: youtube.com

iPhone XR are unu display LCD de 6,1 inch, cu o rezolutie de 1.792 x 828 pixeli si va fi disponibil in nuantele de culoare: coral, galben, albastru, rosu, negru si alb. In cazul acestui model, pre-comenzile incep pe 19 octombrie, lansarea oficiala fiind pe 26 octombrie. Pretul de pornire pentru acest model este de 750 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri