Posta Romana lanseaza MyLetter, personalizare a plicurilor

Posta Romana lanseaza un nou serviciu, cu ocazia Zilei Mondiale a Postei. MyLetter ofera clientilor posibilitatea de a-si personaliza, cu propriile imagini, plicuri de corespondenta si de a le achizitiona online, direct de pe site-ul companiei. Plata serviciului MyLetter se va face online, utilizand cardul bancar.

Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, sectiunea MyLetter, unde expeditorul va incarca fotografia preferata, va vizualiza pozitionarea pe fata plicului, si va completa datele sale si ale destinatarului. Clientul va plati serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar si va primi factura pe adresa de e-mail comunicata. Plata se efectueaza in conditii de maxima siguranta, prin intermediul platformei de plati online pe care Posta Romana o pune la dispozitia clientilor.

„Dupa noua luni de munca in echipa, pot spune ca Posta Romana este pe drumul cel bun in ceea ce priveste modernizarea si recredibilizarea celui mai mare operator de servicii postale din tara noastra. Cel mai important pas facut a vizat deblocarea procesului de capitalizare a Companiei Nationale Posta Romana, asumat de intregul Executiv al Romaniei. De acum ne putem concentra pe investitii si dezvoltare”, a declarat Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

"Aniversam Ziua Mondiala a Postei prin lansarea acestui nou serviciu inovativ, care face legatura intre posta traditionala, pe suport de hartie si tehnologiile IT&C. Este modul nostru de a marca aceasta sarbatoare importanta pentru Posta Romana si speram ca MyLetter se va bucura de succes, mai ales in randul clientilor corporate care vor sa se promoveze intr-un mod inedit", a declarat Mircea Tudosie, Directorul General al Postei Romane.

Serviciul MyLetter ofera clientilor, companii sau persoane fizice, posibilitatea de a utiliza plicuri personalizate in comunicarea curenta cu partenerii de afaceri sau cu ocazia unor evenimente importante din viata.

Citeste si:
Companiile și organizațiile din județul Suceava cer sprijinul...
Companiile și organizațiile...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri