Bitdefender a cumparat compania olandeza RedSocks Security BV. Parte din strategia de fuziuni si achizitii a Bitdefender, investitia extinde portofoliul de solutii in zona de securitate a retelelor si de monitorizare a amenintarilor informatice complexe si marcheaza un nou pas in dezvoltarea companiei.

Compania RedSocks Security este specializata in detectarea automata de incidente si de trafic suspect la nivelul retelei si in combaterea criminalitatii informatice. Combinand algoritmii de inteligenta artificiala cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks ofera clientilor solutii de detectie in timp real a breselor si mecanisme de raspuns la incidente de securitate. Solutiile RedSocks raspund unei nevoi stringente a pietei, rezultate din cresterea numarului breselor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de solutiile pentru retele de pe piata.

„Suntem capabili sa oferim acum clientilor Bitdefender si noilor nostri clienti RedSocks o protectie si mai solida in fata atacurilor informatice. Solutia Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platforma completa de preventie, detectie si raspuns, odata cu functionalitatile revolutionare aduse de RedSocks”, spune Florin Talpes, CEO al Bitdefender.

„Cand am pornit RedSocks in 2012, obiectivul nostru a fost sa construim solutii care sa fie utile oricarui tip de organizatie si sa oferim clientilor valoare pe termen lung. Alaturi de Bitdefender, ne atingem acum acest tel. Suntem extrem de mandri sa fim recunoscuti de o companie vizionara de talia Bitdefender”, spune Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga si integrarea echipelor locale de specialisti in vanzari si cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunitatile de business de pe piata olandeza, prin infiintarea Bitdefender Olanda, si vor sustine extinderea operatiunilor in vestul Europei. Bitdefender este prezenta pe piata olandeza de 12 ani, cu solutii destinate familiilor si companiilor.

Tranzactia dintre cele doua parti, asistata de I5 Invest Gmbh, a avut loc in 11 octombrie si include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienti si parteneri si angajatii RedSocks – consultanti de relatii cu clientii si ingineri specializati in monitorizare de trafic si incidente la nivel de retea. Cumpararea RedSocks completeaza seria de fuziuni si achizitii derulate in ultimii doi ani de catre Bitdefender. Mai intai, Bitdefender a cumparat in 2017 partenerul de pe piata franceza, iar in ultima luna a integrat linia de business a partenerului australian si a deschis birouri proprii la Melbourne, sediul Bitdefender Australia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri