Bogdan (27 de ani) are un parcurs profesional foarte interesant si o filozofie de viata cel putin la fel de inedita. Pasiunea lui pentru informatica a pornit de mic, din perioada in care lucra cu colegii in laboratorul de informatica al scolii si ulterior prin jocuri.

"Eram pasionat de un joc multiplayer, EVE Online. Acolo trebuiau facute anumite actiuni in mod repetat, pentru a evolua, ceea ce putea deveni obositor. Asa ca de-a lungul timpului am reusit sa le automatizez, sa "sap" si sa creez cod pentru joc", povesteste el. Acestia au fost doar primi pasi, in prezent, prin pasiune si mai ales munca "in afara facultatii", Bogdan a devenit autorul unor solutii de ultima generatie bazate pe Machine Learning in domenii ca Automated Root Cause Analysis.

Spre deosebire de multi alti tineri talentati, Bogdan nu doreste sa plece din Romania. "Cultura de aici este mai pe gustul meu...aici am si prietenii si, oricum, in industria aceasta se poate lucra si remote".

Cum iti poate ajuta Siscale business-ul, cum a reusit sa se extinda in SUA, ce planuri are pe piata locala si cum a ajuns un business de milioane de euro, afla din interviul video.