Flanco Retail, a carui retea a ajuns, in prezent, la un numar de 135 de magazine, amplasate in 95 de orase din tara, ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona electrocasnice noi cu vouchere acordate in cadrul programului ”Rabla pentru electrocasnice” (programul national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante, din punct de vedere energetic, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu).

“Ca membri in acest program, le punem la dispozitie clientilor nostri cea mai extinsa retea de magazine electro-IT, din care isi pot achizitiona electrocasnice noi pe baza voucherelor Rabla pentru electrocasnice”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco. “Este un program benefic atat pentru mediu, cat si pentru clienti, care se vor bucura de masini de spalat, aparate frigorifice si aparate de aer conditionat de ultima generatie, de calitate superioara, la preturi considerabil reduse.”

Finantarea se acorda sub forma de vouchere, pentru achizitionarea de echipamente electrice si electrocasnice de uz casnic, de eficienta energetica A++ sau A+++, din urmatoarele categorii: masini de spalat rufe, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lazi frigorifice, aparate de aer conditionat.

Valoarea voucherelor este stabilita pe baza gradului de eficienta energetica, astfel: 200 de lei pentru masini de spalat rufe A++, 300 de lei pentru masini de spalat rufe A+++, aparate de aer conditionat A++ sau A+++ (la racire), frigidere, congelatoare, combine frigorifice si lazi frigorifice A++, respectiv 400 de lei pentru frigidere, congelatoare, combine frigorifice si lazi frigorifice A+++. Odata ales noul echipament, se scade valoarea voucherului din pretul produsului, iar clientul achita diferenta.

“O alta veste buna pentru clientii nostri este aceea ca valoarea voucherelor se cumuleaza cu celelalte promotii disponibile in magazine. Astfel, un client poate ajunge sa cumpere un produs din categoriile mentionate cu o reducere de pret substantiala”, completeaza Dragos Sirbu.
Cateva exemple din oferta actuala Flanco sunt urmatoarele:

• Masina de spalat Whirlpool cu capacitate 6 kg, 1.200 RPM si clasa energetica A+++ se afla in prezent la vanzare la un pret de 1.299 lei, redus de la 1.549 lei; din pretul de 1.299 Flanco mai scade 100 lei pentru predarea unei masini de spalat vechi, iar clientul poate beneficia de un voucher ”Rabla pentru electrocasnice” in valoare de 300 lei, astfel incat pretul final pe care il va plati clientul va fi de 899 lei.
• Frigiderul Arctic de 306L cu doua usi si clasa energetica A++ se afla in prezent la vanzare la un pret de 1.369,99 lei, redus de la 1.499,99 lei; din pretul de 1.369,99 lei Flanco mai scade 100 lei pentru predarea unui frigider vechi, iar clientul poate beneficia de un voucher ”Rabla pentru electrocasnice” in valoare de 300 lei, astfel incat pretul final pe care il va plati clientul va fi de 969,99 lei

Odata ce au intrat in posesia voucherului, clientii au la dispozitie 15 zile pentru a-l utiliza. Consultantii de vanzari Flanco ii asteapta in toate magazinele retelei pentru finalizarea procedurii si pentru cumpararea produsului dorit.

Pentru a intra in posesia noului produs, clientii trebuie sa predea, la schimb, un produs vechi din aceeasi categorie, obligatoriu cu o clasa de eficienta energetica inferioara. Predarea echipamentului vechi se face odata cu primirea celui nou, in modalitatea si locatia stabilita impreuna cu Flanco.

Inscrierile in programul “Rabla pentru electrocasnice” s-au deschis pe data de 19 decembrie si se fac prin intermediul aplicatiei disponibile pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu, www.afm.ro. Dupa parcurgerea pasilor si completarea datelor solicitate, va fi generat automat un mesaj de confirmare, care contine numarul unic al inscrierii si codul unic de accesare. Aceste informatii trebuie retinute, fiind necesare pentru autentificarea ulterioara in contul AFM, pentru obtinerea voucherului. Pe masura ce primeste cereri, AFM va aproba finantarile si va afisa lista solicitantilor cu finantari aprobate, pe website-ul mentionat. Odata ce se regaseste pe lista finantarilor aprobate, solicitantul trebuie sa se autentifice in cont, unde va regasi voucherul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri