UPC vinde operatiunile de televiziune prin satelit din Europa de Est

Liberty Global, proprietarul UPC, a anuntat astazi incheierea unui acord pentru vanzarea operatiunilor de televiziune prin satelit (DTH) care deservesc in prezent clientii din 4 piete est-europene catre M7 Group.

Liberty Global va vinde operatiunile DTH pentru o valoare totala de aproximativ 180 milioane € (205 milioane dolari), conform U.S. GAAP, care va face obiectul ajustarilor privind datoriile si capitalul de lucru, la finalizarea tranzactiei. Finalizarea tranzactiei este conditionata de obtinerea acordului din partea autoritatilor de reglementare, estimata pentru prima jumatate a anului 2019.

In acest moment, operatiunile DTH deservesc clientii din Romania sub brandul Focus Sat, clientii din Ungaria sub brandul UPC Direct si clientii din Cehia si Slovacia sub brandul freeSAT.

Veniturile obtinute in urma acestei tranzactii vor fi utilizate cel mai probabil pentru atingerea obiectivelor generale ale grupului.

Merrill Lynch International (“BofA Merrill Lynch”), o subsidiara a Bank of America Corporation, este consultantul financiar pentru Liberty Global in cadrul acestei tranzactii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri