Noua functionalite lansata de Google care te ajuta sa "comunici" fluent intr-o limba straina

Google a adaugat o noua functionalitate asistentului vocal care ii permite sa traduca in timp real conversatiile purtate in 27 de limbi, printre care si limba romana.

Noua functionalitate se numeste “Interpreter Mode” si a fost anuntata oficial de catre Google in cadrul CES 2019, cea mai mare expozitie de electronice si tehnologie din lume, ce aduna sub acelasi acoperis gadget-urile si prototipurile momentului, ce se desfasoara in aceste zile la Las Vegas.

Functionalitatea “Interpreter Mode” transforma asistentul virtual dezvoltat de catre Google intr-un adevarat dictionar de limbi straine, ce traduce in timp real conversatiile utilizatorilor. Deocamdata, acesta este disponibil pe boxele inteligente Google Home, precum Home Mini si Home Hub, insa producatorul de tehnologie a precizat ca va fi integrat in viitor si la nivelul smartphone-urilor, conform Techradar.com.

In video-ul de mai sus se poate observa cum o boxa inteligenta Home Hub instalata la receptia unui hotel usureaza semnificativ, prin intermediul functionalitatii "Interpreter Mode", discutia dintre receptioner si un turist chinez. Prin intermediul comenzii vocale "Hey Google, Chinese interpreter", boxa va prezenta pe ecran traducerea in limba chineza a mesajului primit, mesaj pe care il afiseaza pe ecran si il si rosteste in limba aleasa.

Citeste si:
Alianta gigantilor: Apple, Amazon, IKEA, pentru smart homes
Alianta gigantilor: Apple,...

Sursa foto: By Eric Broder Van Dyke / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri