RCS&RDS mareste preturile dupa OUG "lacomiei" data de PSD

Operatorul telecom RCS&RDS a anuntat ca va mari preturile abonamentelor pentru serviciile de televiziune, telefonie mobila si fixa, Internet mobil si fix, ele aplicandu-se din acest moment pentru abonamentele noi, si din martie pentru cele in derulare. Compania, asa cum au avertizat de altfel TOTI operatorii telecom majori, sustine ca modificarile vin ca urmare a asa-numitei “taxe pe lacomie” a PSD-ului.

PSD a impus un impozit suplimentar de 3% pe cifra de afaceri pentru toti jucatorii telecom. Aproape intreg mediul de business din Romania s-a unit, incercand sa opreasca dezastrul pe care PSD l-a impins la final de 2018, in incercarea de a aduce bani la buget.

Toti jucatorii telecom au avertizat, atunci, ca decizia PSD va duce la mariri de preturi si diminuarea investitiilor, nefiind sub nicio forma de bun augur.
Toate modificarile de tarife pe care le vedeti mai jos vor fi reflectate inclusiv in facturile clientilor, astfel ca oricine e nemultumit, poate renunta la servicii in termen de 30 de zile.

Astfel, de la 1 martie 2019, preturile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar si dupa aceste modificari, preturile serviciilor Digi vor continua sa fie foarte atractive, sustine operatorul RCS&RDS.

Oferta urbana

Citeste si:
Cine ”îi ține la ușă” lui Nicușor Dan pentru a nu-și ocupa funcția...
Cine ”îi ține la ușă” lui...

Oferta rurala

Pozitia oficiala a RCS&RDS

Citeste si:
Guvernul va aproba OUG pentru a pune în aplicare rectificarea bugetară
Guvernul va aproba vineri o...

"Digi | RCS & RDS a investit si continua sa investeasca in calitatea serviciilor pe care le ofera. In ultimii ani, compania a iesit in intampinarea nevoilor abonatilor sai prin imbogatirea ofertei de servicii de comunicatii electronice fixe si mobile.

Astazi, clien� ii companiei beneficiaza de o oferta atractiva si bogata de canale TV, formata dintr-o varietate de posturi romanesti si internationale, cat si din posturile proprii de sport, stiri, documentare si filme. Prin serviciul Digi TV si canalele Digi Sport sunt aduse in casele abonatilor cele mai spectaculoase competitii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis si sute de meciuri de handbal si alte sporturi.

De asemenea, conexiunea de internet prin fibra optica, rapida si stabila, la standardele Gigabit, este asigurata pana in cele mai indepartate col� uri ale � arii. In acelasi timp, se lucreaza constant la extinderea retelei DigiMobil si la diversificarea serviciilor, oferind facilitati precum VoLTE si VoWiFi sau trafic de date nelimitat, in reteaua 4G".

Citeste si:
De ce este dată compania Google în judecată: reacția gigantului de...
De ce este dată compania...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri