eMAG desfasoara intre 21 si 23 februarie, inclusiv, campania de reduceri eMAG Stock Busters, prin intermediul careia ofera reduceri la numeroase produse, de la laptopuri si televizoare, pana la masini de spalat si smartphone-uri.

Reducerile eMAG Stock Busters se desfasoara in aceste zile si se aplica pentru o categorie diversa de produse. Noi ti-am ales 3 laptopuri si 3 televizoare pe care le poti cumpara reduse cu pana la 38%.

eMAG Stock Busters: 3 laptopuri la reducere

sursa foto: SFIO CRACHO / shutterstock.com

Laptopl Dell Inspiron

Laptopul Dell Inspiron din oferta celui mai mare retailer online din Romania vine echipat cu un procesor Intel i3, display cu o diagonala de 15,6 inch, Full HD si cu o rezolutie de 1.920 x 1.080. Acesta are o capacitate de memorie RAM de 4 GB, DDR4 si un spatiu de stocare de 1 TB. Il puteti cumpara cu o reducere de 18% de AICI.

Laptop Lenovo IdeaPad

Laptopul Lenovo IdeaPad din campania de reduceri eMAG Stock Busters are un procesor Intel i3, model 7100U, display cu o diagonala de 15,6 inch, HD si o rezolutie de 1.366 x 768. Capacitatea memoriei RAM este de 4GB, DDR4, iar spatiul de stocare este de 1 TB. Il puteti cumpara cu o reducere de 30% de AICI.

Laptop Asus

Laptopul Asus din campania de reduceri derulata de eMAG are un procesor Intel i3, model 7020U, Kaby Lake, display cu o diagonala de 15,6 inch, format Full HD si o rezolutie de 1.920 x 1.080. Il puteti comanda cu o reducere de 18% de AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters: 3 televizoare le reducere

sursa foto: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Televizor LED Smart LG cu o diagonala de 108 cm, redus cu 38%

Televizorul LED Smart LG din oferta Stock Busters are o tehnologie speciala HDR 4K, diagonala a ecranului de 108 cm, rezolutie 4 K ultra HD si eficienta energetica A. Il puteti cumpara cu o reducere de 38% de AICI.

Televizor LED Smart LG cu o diagonala de 138 de cm redus cu 28%

Televizorul LED Smart LG prezent in oferta de reduceri a celui mai mare retailer online din Romania este din gama anului 2018 si are o diagonala a ecranului de 139 cm, rezolutie Ultra HD/4k. Il puteti cumpara cu o reducere de 28% de AICI.

Televizor LED Smart Panasonic, redus cu 28%

Televizorul LED Smart Panasonic din oferta Stock Busters a retailerului online eMAG are tehnologie HDR 4K, ecran cu o diagonala de 123 de cm si o rezolutie a ecranului de 3.840 x 2.160 pixeli. Il puteti cumpara cu o reducere de 28% de AICI.

Sursa foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri