Pentru ca sezonul cald incepe sa-si intre in drepturi - incet, dar sigur - am facut o lista de patru gadgeturi ieftine de care sa va bucurati in weekend-urile cu soare sau in perioada concediilor.

Tehnologia a intrat in toate sferele vietii noastre, la munca, dar si acasa ori in vacanta. De aceea, avem pentru voi cateva recomandari de gadgeturi ieftine pentru experiente memorabile.

Pentru a va bucura de serile instelate de primavara si vara, ati putea sa va luati un telescop astronomic pentru a surprinde imagini uimitoare de pe alta lume. Telescopul astronomic F36050 este un gadget ieftin, dar care va permite sa observati cratere lunare, fazele planetei Venus, benzile de pe Jupiter, inelele planetei Saturn si o mare varietate de alte obiecte astronomice. Il gasiti aici.

Boxa portabila Anker SoundCore Mini compacta este un alt gadget ieftin de care sa va bucurati in weekend-uri si in concediu. Aceasta reda cu fidelitate muzica printr-un difuzor de 5W si subwoofer pasiv. Bateria asigura 15 ore de redare audio. Reda muzica dintr-o multime de surse: bluetooth, card microSD incorporat, radio FM incorporat, conexiune AUX. Boxa portabila Anker SoundCore Sport cu hands-free incorporat, preia si gestioneaza apelurile telefonice. O cumparati de aici.

Camera video super sport EKEN este unul dintre gadgeturile ieftine conceput pentru a surprinde toate momentele preferate. Are o carcasa rigida si impermeabila, pana la 30 metri adancime. Accesoriile disponibile va permit sa atasati camera pe bicicleta, pe casca de protectie, pe masina si in masina sau pe placa de surf pentru a face clipuri 4K/ Full HD. Camera sport are o autonomie de pana la 1,5 ore. Se gaseste aici.

Cu ajutorul acestui acumulator extern ASUS ZenPower va asigurati ca nu veti ramane niciodata fara baterie, mai ales atunci cand sunteti in drumetii sau la volan, fara acces la o sursa de alimentare. Dispozitivul are un design elegant cu dimensiuni si greutate reduse, construita dintr-o carcasa din aluminiu anodizat. Tehnologia PowerSafe controleaza temperatura, tensiunea de intrare si de iesire, asigurand siguranta maxima in timpul procesului de incarcare. Timpul de incarcare totala este de aproximativ 6 ore, cu o capacitate de 10.050Ah. O cumparati de aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri