Flanco Retail a inaugurat vineri, 5 aprilie, primul sau magazin din Odobesti, judetul Vrancea, ajungand astfel la o retea de 139 de magazine, localizate in 100 de orase din intreaga tara.

“Cu o suprafata totala de 116 mp, magazinul din Odobesti si cei patru angajati si-au intampinat primii clienti cu oferte speciale, produse electro-IT si tehnologii de ultima generatie, precum si cu toate serviciile puse la dispozitie de Flanco la nivel national – solutii de finantare avantajoase, livrare la domiciliu si garantie extinsa”, spune Mihai Barbu, Director Vanzari Flanco Retail.

Magazinul este situat pe strada Stefan cel Mare, nr. 40, bl. G1, la parter, si este deschis de luni pana vineri, intre orele 9:00-19:00, iar sambata pana la ora 14:00.

Retailerul isi propune ca pana la finalul anului sa deschida aproximativ 20 de magazine si sa isi consolideze, astfel, prezenta pe intreg teritoriul tarii, in special in orase mici si mijlocii.

“Am inceput anul in forta, cu deschideri de magazine in Borsa (jud. Maramures), Vulcan (jud. Hunedoara), Moreni (jud. Dambovita) si Toplita (jud. Harghita). Odata cu deschiderea din Odobesti, ne-am bucurat sa atingem <> de 100 de orase in care Flanco este prezent, insa nu ne oprim aici. Doar in urmatoarea luna avem deja planificate alte trei inaugurari de magazine, doua dintre ele in premiera pentru orasele respective”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

Pe 12 aprilie, Flanco va deschide primele sale magazine din Pucioasa (jud. Dambovita) si Gherla (jud. Cluj), iar pe 10 mai va inaugura un al doilea magazin in Roman (jud. Neamt).

Noile magazine se inscriu in planul retailerului de a ajunge la o retea de aproximativ 160 de locatii pana la finalul anului, obiectiv pentru care a prevazut un buget de investitii in valoare de 12 milioane lei.

Cu o echipa de peste 1.500 de angajati, retailerul continua sa investeasca in cresterea numarului de consultanti de vanzari si in training-ul acestora, pentru care a dezvoltat programe dedicate de resurse umane, cu scopul imbunatatirii permanente a serviciilor de consiliere oferite in magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri