River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Spectaculosul ecran LED transparent va fi functional la jumatatea lunii iunie 2019 si va avea marimea de 108 metri patrati. LED-ul ofera o transparenta de 87%, birourile urmand sa primeasca aproape aceeasi lumina ca inainte de instalarea ecranului, chiar si cand acesta se afla in lumina directa a soarelui.

Ecranul va fi vizibil de pe Bd. Iuliu Maniu, acesta urmand a fi instalat la etajul 9. Prin intermediul camerelor inteligente, acesta va oferi date in timp real.

River Development lucreaza cu TPS Engage pentru a oferi real time analytics catre toti clientii de advertising, permitand totodata programare contextuala prin platforma TPS. Tot TPS Engage se va ocupa si de partea de microbuying (prin platforma poti cumpara chiar si o singura ora pe ecran), dar si de contextualizare (schimbat vizual in functie de factori precum vremea de afara sau ora).

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri