Laptopurile si calculatoarele refurbished sunt o alternativa ieftina a unor dispozitive noi, dupa ce au fost returnate de clienti si reparate de companie pentru a lucra ca noi.

Chiar daca unii se feresc de produsele refurbished, pe motiv ca ar avea o calitate indoielnica, acestea pot fi o achizitie buna, mai ales ca multe dintre ele nu prezinta urme de uzura. Este vorba despre acele produse care au fost returnare de clienti, reconditionate de compania producatoare pentru a functiona fara probleme. Gasesti mai jos cateva recomandari de astfel de laptopuri si calculatoare refurbished, la pret redus.

Laptopuri refurbished

Chiar daca este un laptop ieftin, costa sub 1.000 de lei, acest HP ProBook se va asigura ca iti poti face bine treaba. Cu un ecran are 13 inci, laptopul ruleaza pe un procesor Intel Celeron Dual Core 2955U, cu o frecventa de pana la 1,40Ghz. Are 8GB memorie RAM si pana la 120GB capacitate de stocare. Dispozitivul are o mufa USB 2.0 si doua mufe USB 3.0, precum si o mufa jack pentru casti si una pentru microfon. Pentru ca este un laptop refurbished il gasesti la reducere aici.

Acest Lenovo X1 Carbon este dotat cu tehnologia RapidCharge, care incarca bateria laptopului pana la 80% in doar 35 de minute. Laptopul are o diagonala de 14,1 inci, cu un procesor Intel Core i7-3667U. Vine cu 8GB memorie RAM si 256GB spatiu de stocare. Tehnologia Dolby Home Theater asigura sunetul surround si capacitatile vizuale, cu elementele grafice Intel HD si componentele de iesire HDMI. Tastele sunt rezistente la varsarea accidentala a lichidelor. Laptopul poate fi comandat de aici.

Laptopul refurbished HP EliteBook 8470p are un procesor Intel Core de generatia i5. Intel Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa de pana la 3,30 GHz. Laptopul are un ecran cu diagonala de 14 inci, 4GB memorie RAM si 320GB memorie HDD. Laptopul este la reducere si poate fi cumparat de aici, cu 500 de lei mai putin.

Calculatoare refurbished mai ieftine

HP Z210 este un desktop reconditionat care ruleaza cu un procesor Quad Core, de 4 nuclee fizice si 8 virtuale, model Intel Xeon E3-1240, cu o frecventa de 3,30 GHz. Are o placa video nVidia Quadro 2000 de 1GB si sunet integrat Intel HD. Capacitatea de stocare ajunge la 1TB HDD. Calculatorul are 14 porturi USB si 5 porturi audio. Pe langa faptul ca este la reducere, desktop-ul este acum la promotie si poate fi cumparat cu 1.649 de lei. Se gaseste aici.

HP 6300 Pro MT este un calculator ieftin, potrivit pentru sarcini de birou. Are un procesor Intel Pentium Dual Core G640 de 2.80GHz. Este dotat cu 4GB memorie RAM si pana la 320GB capacitate de stocare. Calculatorul are un chipset video Intel HD Graphics si memorie video integrata. Opereaza pe sistemul Windows 10 Home. Acest desktop resigilat costa numai 449 de lei si poate fi achizitionat de aici.

Lenovo ThinkStation S20 este un alt calculator refurbished la pret redus. Acest Lenovo are un procesor Intel Xeon E5607, de 2.26GHz. Desktop-ul vine cu Windows 10 Professional preinstalat. Are 8GB memorie RAM, 500GB HDD si 120GB SSD, placa video NVIDIA dedicata si memorie video de tip GDDR5. Are porturi pentru casti, audio si microfon. Se gaseste aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri