Milioane de premii in aplicatia My Vodafone, pentru utilizatorii tuturor retelelor mobile

Vodafone Romania extinde conceptul campaniei de tip „gamification” si le ofera abonatilor companiei si utlizatorilor de servicii preplatite posibilitatea de a colecta, in noua versiune dedicata a sectiunii din My Vodafone, cartonase virtuale care le pot aduce orice premiu din patru categorii de premii mari: doua autoturisme Audi A5 Cabrio, 50 de premii in numerar de cate 1.000 de euro, 100 de smartphone-uri Huawei P30 Pro si 1.000 de cupoane de cate 100 de euro pentru bijuterii si ceasuri de la Oxette. Atat utilizatorii retelei Vodafone, cat si cei din alte retele mobile pot primi acum milioane de premii instant intrand in joc in sectiunea speciala a aplicatiei My Vodafone.

Datorita unei noi functii nou adaugate, orice utilizator poate colecta cartonase virtuale impreuna cu prietenii, alaturandu-se unor grupuri de jucatori pe care le pot crea in aplicatie. De asemenea, pot face schimb de cartonase virtuale cu alti membri ai grupului lor.

Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania: „Construim mai departe pe directia conceptului nostru de tip <> si aducem la un nou nivel propunerea lansata. Extindem acum beneficiile puse la dispozitia clientilor nostri si posibilitatea de a se alatura jocului, catre toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila, indiferent de retea sau serviciul pe care il folosesc. Conceptul campaniei noastre, care trece dincolo de ideea de a oferi doar beneficii de servicii suplimentare, este o propunere facuta tuturor oamenilor de a se distra si a se bucura de viata.”

Mecanismul jocului le ofera clientilor Vodafone persoane fizice posibilitatea de a castiga un premiu alocat uneia dintre cele patru categorii de premii mari, odata ce colecteaza toate cartonasele virtuale asociate categoriei respective. Utilizatorii de servicii preplatite Vodafone primesc o cutie virtuala (Mystery Box) cu cartonase de colectie la fiecare reincarcare a contului in My Vodafone, iar abonatii primesc astfel de cartonase la fiecare emitere a facturii lunare. Toti clientii companiei, precum si utilizatorii din alte retele primesc cartonase virtuale pentru accesarea zilnica a aplicatiei My Vodafone. Numarul de cutii „Mystery Box” primite depinde de nivelul atins in joc. Daca fac parte dintr-un grup, ei isi pot multiplica sansele de a aduna mai multe cartonase, nivelul la care se afla in joc depinzand de numarul total de cartonase pe care membrii grupului le strang impreuna.

Cartonasele virtuale primite de utilizatorii My Vodafone pot fi de tip ˶Joker”, acestea aducandu-le premii instant, inclusiv bonusuri de date, sau cartonase speciale care intra in una dintre colectiile organizate pe cele patru categorii de premii mari. Cartonasele din colectiile speciale sunt disponibile doar pentru clientii Vodafone.

Citeste si:
Premiile BAFTA 2020: Lista completa a castigatorilor
Premiile BAFTA 2020: Lista...

Clientii Vodafone si toti ceilalti utilizatori inscrisi in joc isi pot vizualiza in orice moment colectiile si pot vedea ce cartonase detin, prin accesarea sectiunii dedicate din contul My Vodafone. Detaliile complete despre mecanismul jocului, premiile si modul in care pot folosi jocul cel mai bine pentru a obtine premiile le pot gasi pe www.vodafone.ro/mysterybox.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri