Experienta gaming nu poate fi una completa fara accesorii, iar acum ai ocazia sa profiti de lichidarile de stoc pentru gameri si sa iti cumperi accesorii la jumatate de pret.

Pentru o experienta unica a jocurilor video ai nevoie nu doar de un laptop puternic, cu performante bune, dar si accesorii pe masura. Acum se fac lichidari de stoc, iar noi avem cateva recomandari dispozitive pe care le gasesti la jumatate de pret.

Lichidari de stoc - Tastatura pentru gaming

Marvo KG937 este o tastatura de gaming mecanica, iluminata. Animata de 104 contacte mecanice Outemu albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii. Are o carcasa clasica, cu taste detasabile de inaltime standard si fara niciun suport pentru incheieturile mainilor. Tastatura de gaming este acum la jumatate de pret si poate fi cumparata de aici.

Mouse de gaming la jumatate de pret

Acest ASUS ROG Strix Evolve ofera posibilitatea de a-i fi schimbata carcasa. Astfel, utilizatorul poate schimba forma dupa preferinte, fiind recomandat chiar si pentru stangaci, avand, de asemenea, butoane laterale pe ambele parti. In total, exista 4 forme posibile. Pentru configurari avansate de lumina, viteza, calibrare si butoane se recomanda instalarea programului ROG Armoury. Are un discount de 50% si poate fi comandat de aici.

Casti de gaming la reducere

Castile de gaming Somic E95X Real 5.2 surround au un design care acopera lobul urechii. Sunt destul de usoare, carcasa fiind facuta dintr-un plastic solid. Au in componenta sase difuzoare, plus doua motoare de vibratii. In componenta castii intra o telecomanda asezata pe fir, cu mai multe functii, precum control individual al difuzoarelor si al volumului, de asemenea pornirea si oprirea ledurilor si a microfonului. Aceste casti de gaming sunt multi driver, avand in componenta cate 2 difuzoare front, rear si center, si 2 motoare pentru vibratii. Castile au o reducere de 53% si pot fi gasite aici.

Lichidari de stoc - Kit de gaming

Daca vrei sa faci o afacere buna, poti opta pentru acest set de accesorii pentru gaming, care este acum la reducere, compus din tastatura si mouse. Tastatura Redragon Yaksa are 26 de taste fara conflict, iluminare LED cu 7 culori disponibile, 12 taste multimedia si 5 butoane programabile. Tasta WIN poate fi dezactivata in timpul jocurilor.
Mouse-ul Redragon Nemeanlion are pana la 5.000 DPI, cu acceleratie 8G. Este dotat cu 7 butoane, avand iluminare cu 7 culori disponibile. Durata de viata a micro switch-urilor este de 10 milioane de click-uri. Kit-ul se gaseste aici.

Scaun de gaming la reducere

In cele din urma, ca sa stai comod in timp ce folosesti toate accesoriile de mai sus si te bucuri de o adevarata experienta de gaming, iti recomandam acest scaun de gaming Inaza Dreadnought ZERO Series. Are multiple reglaje, este confectionat dintr-un material textil de buna calitate, este usor de montat si are un cadru rezistent. Manerele se regleaza pe inaltime, stanga-dreapta, inainte-inapoi. Spatarul se inclina usor aproape paralel cu solul. Scaunul pentru gaming poate fi achizitionat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri