Comisia Europeana a aprobat astazi achizitia de catre Vodafone Romania a operatiunilor locale ale UPC. Aceasta face parte dintr-o tranzactie de 18,4 miliarde de Euro intre Vodafone Group si Liberty Global, prin care Vodafone Group preia activitatile companiei din Germania, Cehia, Ungaria si Romania.

Pe plan local, aceasta achizitie va permite Vodafone sa fie un competitor si mai puternic in raport cu pozitiile dominante de pe piata de comunicatii electronice, asumandu-si rolul de catalizator pe zona de inovatie si digitalizare a societatii. Este preconizat ca tranzactia sa fie finalizata pana la data de 31 iulie 2019.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania, a declarat: „Astazi am primit vesti imbucuratoare! Pentru Vodafone Romania, acesta este un pas important spre a deveni un operator consolidat, convergent, care va putea oferi cele mai bune servicii de piata de comunicatii fixe si mobile, internet si televiziune. Vreau sa multumesc in special echipei mele extraordinare, care pune pasiune si dedicare in tot ceea ce face. Suntem cu totii foarte entuziasmati sa primim UPC in familia Vodafone in urmatoarele saptamani si suntem convinsi ca, impreuna, vom aduce contributii importante sectorului de comunicatii electronice, pozitionand Romania pe o traiectorie ascendenta in ceea ce priveste digitalizarea. De acum incolo, impreuna cu echipa UPC, vom continua sa urmarim telul nostru de a deveni operatorul preferat al tuturor romanilor”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri