Digi | RCS & RDS lanseaza luni, 2 septembrie, cea de-a doua campanie din 2019 pentru activarea facturii electronice, care se adreseaza abonatilor persoane fizice. Campania “Activeaza factura electronica si poti castiga o vacanta in Egipt” se va derula pana la data de 31 octombrie 2019 si se va finaliza cu o tombola cu 10 premii secundare constand in smartphone-uri Digi K1 si mini-drone. Marele premiu consta intr-un pachet ultra-all inclusiv de 7 nopti intr-un hotel de 5 din Hurghada (Egipt) pentru doua persoane, castigatorul urmand sa opteze pentru perioada de efectuare a excursiei incepand din 7 decembrie, respectiv 14 decembrie 2019.

Abonatii care doresc sa activeze factura electronica o pot face: online, pe www.digiromania.ro, in sectiunea “Contul meu”, in magazinele Digi sau in punctele de prezenta ale operatorului, cu sprijinul personalului de vanzari care va selecta in sistem modul de facturare electronic, sau telefonic, cu ajutorul angajatilor din Call Center-ul Digi | RCS & RDS. Din momentul activarii facturii electronice, aceasta va fi transmisa pe email si va putea fi consultata atat in contul de email, cat si in contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro sau prin aplicatia pentru smartphone Digi Romania.

Clientii Digi care isi activeaza factura electronica in perioada de derulare a campaniei vor intra automat in tombola Digi si vor putea castiga unul dintre cele 11 premii, in urma tragerii la sorti prin random.org. Castigatorii premiilor secundare nu vor intra in tragerea la sorti pentru marele premiu.

Lista castigatorilor va fi anuntata in data de 15 noiembrie 2019 astfel:

  • pe site-ul www.digiromania.ro;
  • in magazinele Digi din tara, in forma printata;
  • prin Call Center (timp de 2 saptamani, maximum 3 apeluri) de la afisarea castigatorilor pe site.

Campania nu se adreseaza abonatilor care inregistreaza datorii fata de operatorul de servicii de comunicatii electronice, celor care au deja activata factura electronica la data inceperii campaniei, respectiv celor care au activat si dezactivat factura electronica in timpul derularii campaniei sau imediat dupa incheierea acesteia (serviciul trebuie sa fie activ cel putin pana la data livrarii premiilor).

Informarea publicului in legatura cu aceasta campanie se va realiza prin materialele printate distribuite in reteaua de puncte de vanzare Digi, prin spot radio si TV, bannere online si prin site-urile grupului Digi | RCS & RDS. Lista castigatorilor va fi disponibila pentru consultare pe site-ul digiromania.ro timp de 30 de zile.

Aceasta este cea de-a doua campanie de incurajare a activarii facturii electronice derulate de Digi | RCS & RDS pe parcursul anului 2019. Compania si-a propus sa majoreze cu circa 30 % numarul abonatilor la factura electronica, obiectiv care sustine procesul de transformare digitala a experientei consumatorului. In prima parte a anului, Digi | RCS & RDS a lansat versiunile optimizate ale aplicatiei Digi Romania (pentru IoS si Android), cu functiuni de inregistrare si autentificare simplificate, pentru a usura folosirea contului individual, inclusiv pentru consultarea facturii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri