Huawei a lansat Watch GT 2, primul smartwatch al brandului care incorporeaza un display de tip all-in-one cu ecran din sticla 3D. Noua generatie de ceasuri inteligente Huawei vine cu noi moduri sport, multiple programe, dar si noi functionalitati precum apel prin intermediul Bluetooth, redare muzica, imbunatatirea capacitatii de monitorizare si gestionare a sanatatii si activitatii fizice.

Gama Watch GT 2 este formata din patru modele diferite, incluzand si doua modele unisex de 42mm.

Performanta bateriei – pana la doua saptamani de autonomie

Generatia anterioara de Huawei Watch GT s-a bucurat de popularitate in randul utilizatorilor datorita duratei impresionante de viata a bateriei. Huawei Watch GT 2 merge si ma ideparte, fiind echipat cu chipset-ul Huawei Kirin A1, care optimizeaza durata de viata a bateriei. Kirin A1 integreaza o unitate de procesare Bluetooth extrem de avansata, o unitate de procesare audio puternica, un procesor de consum ultra-redus al bateriei pentru aplicatii si o unitate separata de management al energiei. Procesorul responsabil pentru aplicatiile ceasului foloseste procesorul Cortex-M7 pentru un consum de energie ultra-redus, de numai 10uA/MHz, mult sub standardul industriei situat la 30uA/MHZ.

In utilizarea de zi cu zi a smartwatch-ului, Huawei Watch GT 2 46mm poate functiona continuu pana la doua saptamani, avand pornit atat monitorul inteligent de ritm cardiac, notificarile, apeluri Bluetooth de pana la 30 de minute saptamanal, pana la 30 de minute de redare muzica si pana la 90 de minute de exercitii fizice, dar si modul de monitorizare a somnului pe timpul noptii. In modul clasic de folosire, Huawei Watch GT 2 42mm poate functiona continuu timp de o saptamana. Ambele serii de ceasuri inteligente au un consum de energie optimizat in modul GPS de monitorizare al activitatii fizice. Seria 46mm are o durata de viata a bateriei de 30 de ore in acest mod, pe cand seria 42mm atinge 15 ore.

Huawei Watch GT 2 a fost, de asemenea, modernizat cu un nou algoritm inteligent 2.0 de economisire a energiei. Durata de viata a bateriei este imbunatatit cu 15% in timpul monitorizarii inteligente a ritmului cardiac

Design clasic imbunatatit – acum si in varianta unisex

Designul clasic nu iese niciodata din tendinte. Pastrand acelasi aspect clasic al generatiei anterioare, Huawei Watch GT 2 aduce un design actualizat cu un ecran full-screen fara margini. Suprafata de sticla de 3D all-in-one da senzatia unui display mai generos. Ecranul curbat al seriei 42mm are numai 9,4mm grosime si este decorat cu o rama metalica extrem de subtire si stilata.

Huawei Watch GT 2 46mm incorporeaza un touchscreen de 35,3mm AMOLED HD, cu o rezolutie de 454x454 pixeli, o gama mai larga de culori si un design extra subtire care este superior ecranelor LCD, pentru a oferi un contrast mai puternic si culori mai vii. Designul ecranului este modern si artistic, portrivit pentru oamenii care vor sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte in design.

Managementul complet al sanatatii

In domeniul dispozitivelor wearable inteligente, Huawei isi doreste sa sustina consumatorii in monitorizarea unui stil de viata sanatos.

Huawei Watch GT 2 ajuta la monitorizarea bradicardiei si a insuficientei cardiace. In cazul in care ceasul nu se afla in modul sport, utilizatorul va fi notificat atunci cand ritmul cardiac ii depaseste 100 bpm sau scade sub 50 bpm pentru mai mult de 10 minute. Utilizatorii pot, de asemenea, sa-si vada toate informatiile in aplicatiile Huawei Sports si Health App, pentru a-si monitoriza sanatatea in timp real.

Monitorizarea somnului este o alta functie important pentru utilizatori, mai ales ca, pentru multi dintre acestia, calitatea scazuta a somnului a devenit o problema reala. HUAWEI TruSleep 2.0 monitorizeaza calitatea somnului, ritmul cardiac in timp real, calitatea respiratiei in timpul somnului si foloseste analiza big data pentru a evalua calitatea somnului. Aceasta functionalitate imbina inteligenta artificiala a Huawei pentru a masura cu precizie problemele aparute in timpul somnului si ofera sugestii pentru imbunatatirea calitatii acestuia, precum si servicii personalizate, dar si rapoarte care ajuta utilizatorii sa-si imbunatateasca calitatea somnului.

Huawei Watch GT 2 este echipat cu tehnologie HUAWEI TruRelax, care ajuta utilizatorii sa se relaxeze prin inregistrarea valorilor HRV (variabilitatea ritmului cardiac) si ofera feedback referitor la nivelul acestora de stres. In plus, ceasul are o alerta de sedentarism, care aminteste utilizatorilor sa se ridice in picioare dupa o anumita perioada de timp, iar in anumite ocazii, alerta poate fi oprita. Ceasul inregistreaza numarul zilnic de pasi, numarul de calorii consumate, dar si de cate ori utilizatorii s-au ridicat intr-o zi. Astfel, Huawei Watch GT 2 ofera, pe parcursul intregii zile, informatii pentru a-ti forma obiceiuri de viata sanatoase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri