Pe 24 octombrie, cea mai mare conferinta anuala dedicata tehnologiilor SAP revine in comunitatea de business din Romania, cu speakeri internationali si experti locali. Anul acesta, agenda SAP NOW se concentreaza pe explorarea viitorului companiilor inteligente in economia bazata pe experiente: Explore the Future of Intelligence – Experience Economy.


Cat mai rapid cu putinta, companiile vor trebui sa anticipeze, sa creeze pentru a satisface rapid si eficient cerintele consumatorilor sau vor risca sa ramana in urma. Mai mult, o companie inteligenta va trebui sa creeze experiente unice pentru clienti, furnizori si angajati, anticipandu-le nevoile si indeplinind asteptari diferite. Toate acestea pot fi realizate combinand intr-un mod inteligent datele X si datele O.

Datele operationale (O), precum costurile, productia, stocurile, veniturile si vanzarile, arata CE se intampla intr-o companie, insa businessurile au nevoie, mai mult decat oricand, si de date experientiale (X), pentru a intelege cat mai bine CUM si DE CE se intampla lucrurile, dar si ce simt oamenii cu care brandul intra in contact. In acest fel, companiile inteligente pot castiga in economia bazata pe experiente.

“SAP NOW este cea mai importanta conferinta pe care SAP o organizeaza in Romania in fiecare an si a devenit un eveniment de traditie in comunitatile locale de business si IT. Anul acesta ne propunem sa ilustram modul in care companiile inteligente isi pot accelera succesul in Experience Economy (economia bazata pe experiente) si, mai precis, cum pot reusi sa reduca decalajul experiential, adica diferenta dintre experienta pe care crede compania ca o ofera in relatia cu clientii si angajatii si experienta pe care si-o doresc acestia de fapt”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania.

Speakeri interationali si experti

In cadrul SAP NOW 2019, expertii, partenerii si clientii SAP vor prezenta studii de caz si exemple de bune practici in transformare digitala, experience management (XM) sau automatizarea proceselor (RPA).

Unul dintre acesti experti este Mark Raben, CTO SAP MEE, care lucreaza indeaproape cu clienti, parteneri si universitati, ajutandu-i sa-si transforme organizatiile si sa inoveze cu ajutorul tehnologiei. Mark va avea o prezentare despre impactul tehnologiei asupra creierului uman, in cadrul SAP Now 2019.

Upen Barve, SAP Sr. Director, Customer Strategy & Engagements, va duce audienta intr-un nu foarte indepartat viitor inteligent. Upen, impreuna cu echipa sa din cadrul SAP Innovation Center Network, dezvolta solutii inovative in domenii precum machine learning, blockchain si AI conversational.

Lista speakerilor si agenda conferintei poate fi consultata AICI.

SAP este lidel global in transformare digitala, cu peste 437,000 de clienti in 180 de tari. 77% dintre tranzactiile comerciale la nivel global trec printr-un sistem SAP.

SAP NOW 2019 are loc joi, 24 octombrie, la JW Marriot Bucuresti Grand Hotel. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, cei interesati se pot inscrie AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri