Nu este un secret faptul ca AirPods ale Apple sunt un succes masiv. Conform celor mai noi date, Apple a vandut 60 de milioane de AirPods in 2019, acoperind astfel 71% din cota de piata pe segmentul de casti wireless. AirPods Pro s-au lansat in octombrie 2019, deci vanzarile reprezinta un mix intre prima si a doua generatie de AirPods.

Un nou raport al Strategy Analytics arata ca Apple conduce piata de headphones wireless, creata de companie prin lansarea primului model de AirPods in 2016. Desi initial castile au fost ridiculizate de multi din cauza design-ului, fiecare concurent de pe piata incearca in prezent sa promoveze replici ale AirPods.

Companii precum Bose, Senheiser si Audio Technica, care lanseaza de obicei produse de lux, incearca de asemenea sa concureze pe segmentul de casti wireless. Chiar si companii precum Microsoft sau Google au lansat Surface Earbuds si respectiv Pixel Buds.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri