Telekom Romania anunta ca va modifica conditiile de furnizare a serviciilor de comunicatii electronice si va majora o parte din tarifele serviciilor de comunicatii din portofoliul sau, in contextul cresterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicatii, precum si pentru a asigura in continuare viabilitatea economica. Aceasta modificare este influentata si de cresterea costurilor in toate sectoarele de business, in peisajul economic actual.

"Telekom Romania multumeste clientilor pentru cele aproape opt milioane de contracte retail si corporate, pentru intelegerea constrangerilor macroeconomice si de afaceri care au condus la aceasta decizie. Suntem increzatori ca nivelul de calitate a serviciilor furnizate va compensa aceasta ajustare de preturi", se arata intr-un comunicat al operatorului.

Astfel, pentru clientii rezidentiali, incepand cu data de 1 martie 2020, pretul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV si voce) si pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adica 0,42 de euro (TVA inclus). Toti clientii rezidentiali vor fi informati cu privire la aceste modificari, atat prin canale de informare electronice, cat si prin intermediul notificarilor transmise prin serviciile de curierat.

Aceasta ajustare nu se aplica preturilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe inchiriate. De asemenea, majorarea nu se aplica serviciului de telefonie fixa, in cazul in care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

Totodata, clientii companii vor fi informati prin intermediul notificarilor scrise de schimbari aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicatii electronice incheiate cu Telekom Romania", se arata intr-un comunicat al operatorului.

Citeste si:
Telekom: Tarifele de roaming in Uniunea Europeana vor fi reduse
Telekom: Tarifele de roaming...

Telekom Romania activeaza pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania. Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Ce spune Chiritoiu despre posibila tranzactie Telekom-Orange
Setari Cookie-uri