Orange Romania anunta numirea lui Pierre-Etienne Cizeron in rolul de Chief Marketing Officer incepand cu 16 martie 2020, inlocuindu-l pe Yves Martin, care va prelua un rol executiv in cadrul unei alte divizii a Grupului Orange.

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria de telecomunicatii, Pierre-Etienne va coordona strategia de marketing pentru segmentul B2C al Orange Romania, cu accent pe convergenta fix-mobil si pe crearea de sinergii intre serviciile de telecomunicatii si cele financiare mobile. In acest rol, Pierre-Etienne va raporta Liudmilei Climoc, CEO Orange Romania, si va fi membru al echipei executive a companiei.

Parte a echipei Orange din 2006, Pierre-Etienne a detinut mai multe roluri in zona comerciala si de marketing si a lucrat in diverse piete din America, Europa si Africa. In timpul mandatului sau la Orange Egipt, in functia de Chief B2C Business Units Officer, Pierre-Etienne a coordonat cu succes strategii cu impact pozitiv asupra veniturilor si in accelerarea adoptiei serviciilor digitale, pe o piata foarte competitiva. Inainte de aceasta, in calitate de VP Consumer Marketing pentru Orange Group, a avut un rol semnificativ in sprijinirea activitatilor comerciale si de marketing ale filialelor Orange, inclusiv pentru Romania. De asemenea, a detinut functia de Chief Marketing & Commercial Officer la Orange Caraibe.

Absolvent de MBA la HEC Paris, Pierre detine doua diplome de master in marketing si telecomunicatii.

Yves Martin s-a alaturat echipei Orange Romania in 2016.

Citeste si:
Evoluţia traficului în reţeaua Orange şi comportamentul clienţilor
Evoluţia traficului în...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Consiliul Județean Cluj lansează o platformă pentru produse românești
Setari Cookie-uri