DriveNets, compania de software de rețea web anunță că va dubla dimensiunea echipei din București, crescând-o de la 50 angajați la 100 angajați, până la sfârșitul anului 2020.

DriveNets și Tellence caută acum ingineri software cu experiență în soluții de rețea, NFV / SDN & Cloud, ingineri de suport pentru clienți, cu expertiza in domeniul protocoalelor de routing / switching a rețelei și ingineri QA. Tellence recrutează ingineri de dezvoltare software si QA care au experiență în routing, arhitecturi software, BSP și software scalabil, soluții front-end și back-end de ultimă generație, DevOps și QA - Manual & Automation, conform unui comunicat de presă transmis de către companie.

De asemenea, caută experți în următoarele domenii: Protocoale: BGP (UC, LU), IS-IS, OSPF, OPSF-TE, RSVP, LDP, VPN & MVPN FrontEnd: React, NodeJS, JS, CSS, UI / UX

„În ultimele 6 luni Tellence și DriveNets au realizat o integrare rapidă și productivă a echipelor românești în nucleul grupurilor de cercetare și dezvoltare DriveNets, care se întind acum pe toate domeniile de expertiză, inclusiv routing, management, programare cip și devops. Suntem gata să creștem în toate aceste zone într-un ritm incredibil", completează Amir Krayden, reprezentantul VP R&D Customers, de la DriveNets.

Citeste si:
Digitalizarea statului pentru salvarea economiei: Ce propune ANIS...
Digitalizarea statului pentru...
Sursa foto: Elle Aon / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Netflix nu vrea să îți mai ia banii dacă nu te mai uiți seriale
Setari Cookie-uri