Echipa de voluntari din cadrul Code for Romania Task Force au lansat site-ul cineceface.ro , prin intermediul căruia puteți afla care sunt rolurile instituțiilor din țara noastră.

”În situații de criză profundă, care schimbă valori și priorități, care redefinește norme sociale și reașează pentru un viitor nedefinit în timp planuri, atât personale cât și de business, este important să ai o vedere de ansamblu cât mai clară asupra tuturor celor care iau decizii pentru tine sau te pot ajuta să iei decizii mai bune. Pentru tine, pentru familia ta, pentru comunitatea ta”, conform unui comunicat de presă trimis de către Code4Romania.

CineCeFace este un proiect digital de informare publică, realizat de o echipa de voluntari din cadrul Code for Romania Task Force, care ajută cetățeanul, dar nu numai, să aibă o imagine cât mai clară și corectă asupra rolurilor diverșilor actori din societatea românească.

Proiectul este unul în continuă dezvoltare și va fi actualizat pe măsură ce situația actuală de criză se desfășoară. CineCeFace.ro este un proiect realizat și administrat de Code for Romania cu sprijinul Patria Bank.

Citeste si:
Zuckerberg: Companiile de "social media" nu trebuie să fie...
Mark Zuckerberg: Companiile...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri