Daniel Păun, care a devenit recent CEO al THCServers SRL, una dintre cele mai dinamice companii de servicii web de pe piața locală, subliniază modul pozitiv în care firma pe care o reprezintă percepe dinamica mediului online de afaceri din România. În contextul crizei din sănătate din ultimele luni, cu modificarea felului în care relaționează publicul cu firmele furnizoare de produse și servicii, tot mai multe companii și-au accelerat planurile online și au solicitat resurse mai generoase în plan web pentru a le pune în practică.

"Serviciile noastre de găzduire web pe segmentul premium, cu planuri variate foarte accesibile, au atras noi clienți în trimestrul al doilea din 2020, cei mai mulți fiind din e-commerce și din domenii de retail servicii care simt mai mult ca oricând necesitatea unei prezențe active pe internet. Obligat de noile norme de distanțare socială, consumatorul român este și mai dispus să cumpere online, crescând volumul de trafic pe toate serverele noastre. Avem implicit clienți care au solicitat upgrade-uri și resurse noi pentru proiecte lansate mai rapid decât anticipau. De asemenea, avem clienți care au renunțat la soluții unde erau încântați exclusiv de preț și care au înțeles necesitatea unor planuri de web hosting premium, care să le susțină afacerile în mod solid", explică Daniel Păun.

THCServers SRL, companie cu capital 100% românesc ce vinde servicii web prin website-ul thc.ro, se bazează în special pe servicii de găzduire web, oferind planuri pentru orice tip de proiect, orice tip de afacere, de la IMM și freelancer (bloguri) la soluții corporate. Pe lângă planurile de bază, există opțiuni foarte performante de servere virtuale (cloud VPS) și servere dedicate. Gama de servicii include domenii web, soluții de securitate web și colocare servere. De asemenea, cei ce administrează mici afaceri web și au nevoie să ofere clienților găzduire web cu brandul propriu pot să apeleze la planurile de găzduire web reseller.

Înființată la Craiova și operând propriul data center în România, cu resurse consistente capabile să susțină proiecte de orice dimensiune, firma care operează thc.ro promovează soluțiile premium de găzduire web pentru mediul de business. "Cu atât mai mult în această perioadă aparte în mediul de afaceri, ne dorim să susținem mediul de afaceri din România și toți investitorii străini care cred în mediul de business din țara noastră. Propunem soluții de hosting pe care orice brand se poate baza, oferind experiențe sigure și plăcute vizitatorilor și clienților în mediul online", mai spune CEO-ul THCServers, care consideră că și mai multe afaceri consacrate în mediul offline își vor dezvolta prezența pe internet în a doua parte a anului 2020.

Companiile din România, IMM-uri sau companii de top, caută servicii de găzduire web care vin la pachet cu asistență rapidă, uptime garantat de cel putin 99,9% si servicii cu un raport corect preț / calitate, consideră reprezentanții companiei. THC.ro a investit în 2019 și în prima parte a anului 2020 în mod special în tehnologie și în resurse umane, consolidându-și echipa - personal bine pregătit, cu experiență relevantă, capabil să relaționeze atât cu deținătorii de start-up-uri pe internet, cât și cu cei care au deja o istorie în mediul online și care au nevoie de suport la nivel avansat.

THC.ro, care oferă suport non stop clienților în limba română și în limba engleză, are în portofoliul său website-uri găzduite din diverse domenii, cu precădere însă din retail / e-commerce, IT, HoReCa și personal branding. Cu datacentere în mai multe locuri pe glob, firma se remarcă mai ales prin cel aflat în judetul Dolj, acesta având un peering foarte bun cu providerii de internet din țară, fiind ideal pentru proiectele dedicate publicului local.

.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri