15 Iulie 2020

Sony a lansat aerul condiționat ”de buzunar”: are dimensiunea unui portofel



Sony a lansat un aer condiționat ”de buzunar” pe care utilizatorii îl pot purta în gulerul tricourilor. Acesta se numește Reon Pocket, are dimensiunea unui portofel și cântărește aproape 100 de grame.

Aerul condiționat poate fi controlat prin intermediul unei aplicații instalate pe smartphone, iar Sony a pus în vânzare și tricouri special croite în așa fel încât să aibă un buzunar la nivelul gulerului pentru dispozitiv, conform dailymail.co.uk.

Compania precizează că dispozitivul poate scădea temperatura resimțită de către corp cu 5 grade celsius în momentul în care este setat la viteză maximă și rulează mai mult de 5 minute. De asemenea, acesta este capabil să genereze și aer cald, crescând temperatura resimțită de corp cu 10 grade.

Dispozitivul dispune de o baterie reîncărcabilă care are o autonomie de 90 de minute și care are nevoie de 2 ore pentru a fi reîncărcată complet. Pentru moment, dispozitivul este disponibil doar în Japonia prin intermediul magazinelor online, la un preț de 130 de dolari, iar Sony nu a anunțat momentan planuri de a-l lansa și în alte piețe.



Citeste si