Angajații Google vor lucra de acasă încă un an

Compania Google a anunțat că va permite angajaților care își pot desfășura munca de la distanță să continue lucrul de acasă până în iunie 2021.

Este cea mai mare perioadă de relocare a muncii dintre cele anunţate de alte fime de top din Statele Unite.

Directorul executiv al companiei a luat această decizie săptămâna trecută după lungi dezbateri cu mai mulţi oficiali ai grupului, scrie The Wall Street Journal.

„Ştiu că nu a fost uşor şi nu va fi. Sper ca această schimbare să vă ofere flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a stabili un echilibru între muncă şi viaţa personală pe parcursul următoarelor 12 luni”, le-a scris el angajaţilor.

În luna mai, compania anunțase că va începe redeschiderea mai multor birouri la nivel mondial începând din iunie, dar cei mai mulți angajați Google vor lucra de acasă până la sfârșitul acestui an.

Citeste si:
Ce măsuri ia Comisia Europeană pentru a combate fenomenul de fake news
Comisia Europeană vrea ca...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Mai multe companii au permis, de asemenea, angajaților lor să lucreze de acasă până la sfârșitul anului 2020, într-o încercare de a-i proteja împotriva răspândirii coronavirusului. De exemplu, Twitter a propus munca de la distanță pentru unii dintre angajații săi pe o perioadă nedeterminată.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri