Noul Samsung pliabil: care sunt detaliile știute până în acest moment despre Galaxy Z Fold 2

Lansarea noului Samsung pliabil a fost confirmat de companie, se va numi Samsung Galazy Z Fold 2 și se vrea a fi o variantă îmbunătățită a Galaxy Fold, însă fără prea mari modificări în ceea ce privește designul și forma dispozitivului.

Samsung a confirmat, în cadrul evenimentului Unpacked de pe 5 august, faptul că lucrează la un nou telefon pliabil. Mai multe detalii cu privire la acest model ar urma să fie prezentate pe 1 septembrie, când compania va organiza un eveniment dedicat modelului Galaxy Z Fold 2.

Noul Samsung pliabil Galaxy Z Fold 2: informații privind data de lansare și prețul

În cadrul evenimentului de la începutul lunii august, reprezentanții companiei nu au dezvăluit prețul noului Samsung, însă având în vedere că predecesorul său a fost lansat la un preț de 1.980 de dolari, costul noului model ar urma să se învârtă în jurul acestei valori sau puțin mai ridicat, conform presei de specialitate din străinătate.

Citește și OPPO a lansat încărcătorul de telefon cu care ajungi la 100% în 20 de minute

În ceea ce privește data de lansare a noului Samsung pliabil, este posibil să fie anunțată pe 1 septembrie. Totuși, dacă ne luăm după strategia aplicată în cazul modelului anterior, când a fost lansat la jumătate de an de la anunțul oficial, este posibil ca Galaxy Fold 2 să nu ajungă în mâinile clienților anul acesta.

Citeste si:
Samsung a prezentat oficial în România o nouă serie de televizoare
Samsung a prezentat oficial...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Compania pune la dispoziție o pagină dedicată noului Samsung unde te poți înscrie pentru a primi toate noutățile cu privire la dispozitive. Detalii AICI.

Designul și display-ul noului Samsung


sursa foto: Samsung

Conform imaginilor prezentate până în acest moment, noul Samsung pliabil, Samsung Galaxy Fold 2, nu încearcă să reinventeze forma cu care a debutat pe acest segment, ci are câteva modificări ce îl fac să arate ca noul Galaxy Note 20 atunci când este pliat, cum ar fi forma camerei principale.

Citește și Google a lansat un sistem de alertă în caz de cutremur pentru smartphone

Citeste si:
Amazon pregătește o dronă care depistează hoții din casă
Amazon pregătește o dronă...

Telefonul are un port USB-C, ii lipseste mufa de 3,5 mm pentru căști și în momentul în care este pliat are un ecran de 6.2 inch, față de 7,6 inch în momentul în care este deschis.

Noul Samsung va fi compatibil 5G în toate regiunile, spre deosebire de predecesorul său care îndeplinea aceste caracteristici doar în anumite zone și are o baterie de 4.500 mAh.

Sursa foto: Printscreen Samsung.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri