Intelligent Systems România va participa în perioada 11 - 12 Noiembrie la unul dintre cele mai mari evenimente online de business din Europa Centrală și de Est, GoTech World 2020. Mary Stoyanova, Sales Manager la Dynamics Mobile parte a portofoliului Intelligent Systems, va prezenta cea mai recentă versiune de Van-Sales, o soluție de distribuție autonomă, integrată cu Microsoft Dynamics.

Alexandru Dorobanțu, General Manager, Intelligent Systems România, a comentat pe marginea subiectului de prezentare: "Apartenența la o companie de software internațională îmi pune echipa într-o poziție favorabilă. Interacțiunea cu clienți din diferite țări, ne oferă posibilitatea de a ne expune unei game largi de provocări. Prin urmare, am observat că una dintre activitățile esențiale pentru îmbunătățirea rezultatelor generale ale unui distribuitor și/sau comerciant este optimizarea rutei pentru echipa de vânzări. Din acest motiv, am decis să oferim un demo al soluției noastre de distribuție care susține echipa de vânzări să vizualizeze rutele de livrare planificate, să viziteze clienții și să preia comenzi sau să emită facturi direct de pe dispozitivele lor mobile."

Agenții de vânzări și livratorii își petrec o mare parte din timp pe teren, vizitând clienții. În cazul în care timpul petrecut pe traseu este optimizat, aceștia își pot îndeplini sarcinile mai repede și mai bine. În consecință, mai mulți clienți pot fi deserviți zilnic, rezultând un set complet de beneficii operaționale și financiare.

Pandemia globală s-ar putea să fi schimbat unele dintre prioritățile companiilor de distribuție și angro. Cu toate acestea, esența rămâne aceeași: transformarea proceselor zilnice și optimizarea acestora prin utilizarea instrumentelor digitale potrivite.

Aflați mai multe despre soluțiile inovatoare ale Intelligent Systems și despre modul în care acestea vă ajută să vă dezvoltați afacerea vizitând standul virtual 3D de la GoTech World 2020. Demo-ul soluției Van-Sales are loc pe 11 noiembrie, ora 11:00 – click aici pentru a participa.

Despre Intelligent Systems

Intelligent Systems este o companie în continuă dezvoltare, cu o experiență de 16 ani și o echipă formată din peste 190 de angajați. Compania este un partener strategic Microsoft Dynamics în Europa Centrală și de Est și face parte din Inner Circle - cea mai înaltă distincție acordată de Microsoft pentru 60 din cei peste 10 000 de parteneri Microsoft Dynamics din întreaga lume. Intelligent Systems a realizat peste 450 de proiecte de implementare în peste 55 de țări pentru organizații care derulează afaceri în domenii precum retail, distribuție, producție, automotive, transport și logistică și multe altele.

Despre Dynamics Mobile

Dynamics Mobile este o companie afiliată a integratorului de software Intelligent Systems. Echipa este formată din profesioniști cu o înaltă calificare, care oferă soluții mobile inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri