Altex deschide un nou magazin după o investiție de 10 milioane euro

Altex va deschide, pe 12 noiembrie, un nou magazin în Chiajna. Retailerul inaugurează cel mai mare centru de servicii Altex din București și Ilfov, în urma unei investiții de 10 milioane euro.

Programul magazinului

Cu o suprafață de peste 3.400 mp, clienții pot alege dintr-o gamă de peste 40.000 de produse. Cu ocazia deschiderii noului magazin, primii 300 de clienți vor primi gratuit un set de măști de protecție, la achiziții de peste 150 de lei.

Noul magazin Altex din Chiajna, aflat pe pe autostrada A1 (km. 11-12), va funcționa de luni până duminica, între orele 09:00 și 21:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 07:00 și 21:00.

,,Am început anul cu o premieră – am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită – cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. Investim în spații extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Măsuri pentru limitarea COVID-19

Potrivit reprezentanților Altex, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

Citeste si:
Ce branduri vor fi disponibile în FASHION HOUSE Pallady?
Ce branduri vor fi...
  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Altex România a fost înfiinţată în urmă cu 29 de ani şi, la ora actuală, are peste 120 de magazine deschise în ţară.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri