Black Friday 2020 la Digi: ce oferte anunță operatorul telecom

Digi anunță că în perioada 12-15 noiembrie, indiferent de serviciile sau extraopțiunile contractate, clienții beneficiază cu ocazia evenimentului Black Friday de o reducere de 50% din prețul abonamentului pentru o perioadă de 12 luni consecutive

Din 12 noiembrie, timp de 4 zile, de joi seară până duminică, clienții care aleg un serviciu nou, o extraopțiune, respectiv efectuează un upgrade, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 12 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor existenți (doar pentru serviciile sau extraopțiunile nou adăugate) și este disponibilă exclusiv online, AICI și pe aplicația mobilă DigiRomânia.

Vrei să fii la curent cu ultimele oferte de Black Friday? Apreciază pagina ecomTEAM AICI.

Clienții existenți care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopțiuni se pot loga în contul de client DIGI.ro, secțiunea „Serviciile mele” și în funcție de modificarea dorită, pot adăuga extraopțiuni sau upgrade-uri.

În 2020, cea mai populară extraopțiune oferită de DIGI.ro a fost 4K, care include canalele Digi 4K și Eurosport 4K. Abonații care și-au activat această extraopțiune pot urmări la calitate Ultra-HD unele dintre cele mai importante competiții fotbalistice (UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga), turnee de tenis (Roland Garros), dar și transmisiuni de Formula 1 sau Turul Ciclist al Spaniei.

În ceea ce privește preferințele clienților noi, aceștia au optat în cea mai mare parte pentru serviciile de telefonie mobilă (abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, la 5 EUR cu TVA/ lună), iar următorul serviciu preferat a fost Fiberlink 1000. În luna octombrie, ”starul” vânzărilor online a fost extraopțiunea MAXPACK (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2), ca urmare a campaniei exclusiv online «2 Looni», prin care clienții care își activau extraopțiunea primeau primele 2 luni bonus.

Citeste si:
Telefoane Digi ieftine: ce modele are operatorul telecom cu avans zero
Telefoane Digi ieftine: ce...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri