Puteți cumpăra roboți KUKA second-hand sau piese de schimb second-hand cu reducere, direct de la producător, de Black Friday.

Lipsa forței de muncă și creșterea costurilor cu aceasta sunt argumente puternice care determină fiecare companie să se automatizeze. Roboții KUKA second hand sunt opțiunea perfectă pentru a intra în lumea automatizării într-un mod rentabil. Clienții care solicită o ofertă în săptămâna BLACK FRIDAY (între 23 și 27 noiembrie) și comandă unul sau mai mulți roboți sau piese de schimb second hand se pot bucura de beneficii suplimentare.

Roboții sunt restaurați în Ungaria, Taksony. Pe lângă producerea de controllere pentru roboți, KUKA Ungaria restaurează roboți și piese certificate second hand începând cu anul 2013. Roboții sunt cumpărați înapoi de la partenerii strategici KUKA, ca parte a activității de reînnoire a parcului de roboți, au 15-20 de ani, sunt recondiționați și apoi revânduți. S-a dovedit că există o cerere internațională majoră de roboți second-hand. Robotul revizuit de tehnicienii maghiari operează acum în întreaga lume, inclusiv România, Finlanda, Spania și SUA.

Ce este o revizie completă?

După o evaluare a robotului care, în funcție de tipul acestuia, poate dura câteva ore, are loc o fază de curățare cu gheață uscată. Următorul pas este revizia electrică și mecanică a cărei durată este redusă semnificativ prin disponibilitatea imediată a pieselor în depozitul amplasamentului. Ultima faza a recondiționării este vopsirea. În mod similar cu roboții noi, cei restaurați sunt testați temeinic pentru a evalua mișcările axelor, viteza și precizia.

De ce merită să cumpărați un robot second hand direct de la producător?

• timp de livrare scurt

• multiple variante și modele în stoc

• starea impecabilă a robotului este garantată

• 6 luni garanție

• furnizare de piese OEM

• posibilitatea de a participa la un curs de programare a robotului pentru a asigura buna funcționare

Mai multe informatii:

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/calendar-of-events/special/2020/black-friday

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri