Reţeaua de comunicare WhatsApp a inclus o nouă serie de stickere pentru ca utilizatorii să-şi poată exprima sentimentele - bucurie, uşurare sau speranţă - legate de vaccinarea anti-COVID-19.

Acest lucru s-a realizat - potrivit unui comunicat publicat de WhatsApp - în colaborare cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), cu scopul ca utilizatorii să se poată conecta în mod "creativ şi amuzant" cu ceilalţi utilizatori şi să poată împărtăşi în mod privat sentimentele pe care le au legate de vaccinare, potrivit Agerpres.

WhatsApp a precizat că includerea acestor noi stickere s-a făcut pentru a fi exprimată gratitudinea şi recunoştinţă faţă de toţi profesioniştii din sectorul sănătăţii în momentele cele mai grele ale pandemiei când au salvat multe vieţi.

Pachetul noilor stickere (autocolante) a fost denumit, potrivit WhatsApp, "Vaccines for All".

Compania de mesagerie a subliniat că de la începerea pandemiei s-a alăturat guvernelor şi organizaţiilor internaţionale precum OMS sau UNICEF, pentru a oferi linii de ajutorare împotriva COVID-19 pentru ca cei 2 miliarde de utilizatori ai săi să poată avea acces la resurse şi la informaţii precise şi riguroase.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri