Altex va deschide până la finalul acestui an șase magazine noi și le va moderniza pe cele existente. Compania pregătește lasarea marketplace-ului și a aplicației pentru mobile, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial al Altex, în cadrul webinarului retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021, organizat de Retail.ro.

„Magazinele sunt prioritizate în funcție de localitate, de mărime și de importanță. Avem un număr de magazine pe care le deschidem, vreo 5-6 magazine noi în funcție de evoluția dezvoltatorilor. Vrem să modernizăm cel puțin 10 magazine, dar mai avem și modernizări punctuale și anume implementarea în toate magazinele a etichetelor electronice și digitalizarea cu ecrane de semnalizare’’, a declarat Edvin Abdulachim în cadrul webinarului retailTalks.

Întrebat dacă a luat în considerare și lansarea unei aplicații pe telefon pentru cumpărători, directorul comercial al Altex a precizat că este în lucru. Aceasta va fi gata până la finalul anului și va avea funcționalități omnichannel.

În plus, compania, cu 125 de magazine deschide în țară, va lansa și un marketplace.

Citește mai multe pe Retail.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri