Dataware Consulting a intrat în elita partenerilor de afaceri Fujitsu. Este singura companie românească de IT invitată de gigantul japonez în clubul Fujitsu SELECT Circle, după aproape un deceniu de colaborare.

Intrarea Dataware Consulting în clubul Fujitsu SELECT Circle care reprezintă cel mai înalt nivel din programul Fujitsu SELECT Partner este o veste bună pentru firmele mici și mijlocii din Romania. Ca membru al clubului Fujitsu SELECT Circle compania românească poate satisface în totalitate nevoile de IT ale clienților.

Pentru Dataware Consulting aceasta este o recunoaștere a suportului tehnologic și a abilității în afaceri, calități ce au contribuit la dezvoltarea reciprocă a celor două companii. Clubul Fujitsu SELECT Circle, bazat pe cooperare și inovație, include doar cei mai bine pregătiți, instruiți și experimentați parteneri. Aceștia au astfel ocazia să-și valorifice expertiza în domenii precum soluții pentru centre de date, soluții de stocare și soluții IT hibride, în special pe segmentul companiilor mijlocii și mari.

Includerea în acest program este un moment de referință pentru dezvoltarea viitoare a afacerilor dintre trustul japonez și compania românească. Calitatea de membru al clubului Fujitsu SELECT Circle permite partenerului să co-creeze soluții digitale pentru clienții lor într-un mod foarte profesional.

"Este o mare plăcere să văd angajamentul Dataware Consulting față de Fujitsu și față de clienții lor pentru a oferi o experiență cât mai bună care să acopere nevoile acestora. Punctul forte al Ecosistemului Fujitsu, care vine împreună cu calitatea de membru, va oferi, de asemenea, siguranța că suntem Ready4Digital în multe privințe și reprezintă un adevărat factor de succes pentru viitor" - Ladislav Orenic, Head of Channel led Countries.

"Parteneriatul pe termen lung cu Fujitsu oferă companiei Dataware Consulting acea oportunitate necesară pentru succes", declară Constantin Adrian Savu, Director General Dataware Consulting: „Adevărata noastră provocare este progresul clienților și partenerilor noștri. Abordăm fiecare proiect din perspectiva oferirii unei soluții optime. Suntem onorați să facem parte din clubul Fujitsu SELECT Circle”.

„Programul Fujitsu SELECT Partner nu numai că ne onorează, dar îl consider cel mai important program, în politica noastră de completare a portofoliului de soluții personalizate Dataware Consulting, pentru a satisface nevoile de business manifestate de beneficiarii noștri”, declară Cătălin Georgescu, Managing Partner al Dataware Consulting.

Dataware Consulting livrează soluții IT personalizate, la cheie, pentru nevoile beneficiarilor, prin armonizarea serviciilor, consultanță și servicii post-vânzare pentru componente hardware și software.

Ca nou venită în comunitatea Fujitsu SELECT Circle, compania românească va consolida modelul de business bazat pe principiile companiei japoneze. Partenerii joacă un rol crucial în aplicarea viziunii Fujitsu de a genera afaceri și valoare socială prin soluții și servicii care să alinieze oamenii, informațiile și infrastructura.

Pe de altă parte, clubul Fujitsu SELECT Circle presupune valoarea adăugată la soluțiile Fujitsu, totul pentru optimizarea experienței clienților.. Membrii clubului Fujitsu SELECT Circle acționează ca și consilieri de încredere, care sunt concentrați pe transformarea digitală, permițând creșterea centrului de date. De exemplu, accesul managerilor de vânzări și prevânzări la aceeași formare folosită pentru angajații Fujitsu este una dintre aceste oportunități.

În această perioadă de incertitudine pentru întreaga industrie IT, partenerii companiei Fujitsu apreciază abordarea clară și constantă de construire a unui ecosistem puternic de afaceri.

Întotdeauna partenerii companiei Fujitsu au apreciat abordarea clară și constantă pentru construirea unui ecosistem puternic.

INFORMAȚII GENERALE

Dataware Consulting este și unul dintre distribuitorii modelelor Fujitsu Lifebook U9311 și U9311X, bazate pe platforma Intel vPro de generaţie 11, dotată exclusiv cu cea mai cuprinzătoare soluție de securitate, Intel Hardware Shield și cu aplicația Intel Iris Xe, o experiență grafică deosebită de mare intensitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri