În mod tradițional, Apple ne-a obișnuit cu lansările, de regulă în luna septembrie a fiecărui an, al ultimului deceniu. Toate acestea s-au schimbat în 2020, odată cu izbucnirea crizei sanitare care a adus numeroase incertitudini, lansările de smartphone-uri fiind decalate mult după programul lor obișnuit de lansare. De această dată, lansarea iPhone 13 a venit în luna septembrie, pentru a fi în rând cu tradiția anilor de dinainte de pandemie.

S-a lansat oficial iPhone 13

Apple a lansat oficial cea mai nouă generație a iPhone, iPhone 13, un telefon așteptat cu sufletul la gură de fani. Vestea bună pentru utilizatori este că la noua generație a telefoanelor de la Apple există multe îmbunătățiri la nivelul procesorului, a camerei, dar și a bateriei.

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max. Cât costă fiecare

iPhone 13 mini, care are un ecran de 5,4 inchi are un preț de 809 euro, în timp ce pentru un iPhone 13 prețurile pornesc de la 909 euro.

Pentru iPhone 13 Pro, prețurile pornesc de la 1.159 de euro, iar pentru un iPhone 13 Max, doritorii vor trebui să scoată din buzunare cel puțin 1.259 de euro, scrie HotNews.

Modele iPhone 13 și Pro au ecrane de 6,1 inci, iar gigantul Pro Max are ecran de 6,7 inci, potrivit sursei citate.

Prețul pentru un iPhone Pro Max cu 256 GB stocare se ridică la 1.379 euro, iar pentru a beneficia de o capacitate dublă de stocare, prețul crește cu 230 de euro și ajunge la 1.600 euro. Acesta este și cel mai mare model, având un ecran de 6,7 inci, fiind un device ideal pentru cei care obișnuiesc să urmărească filme sau seriale direct de pe telefonul mobil.

Noua generație de telefoane lansată de compania din California vin dotate cu un procesor A15, cu o autonomie a bateriei cu până la două ore și jumătate mai mare.

Pentru toate celelalte funcționalități, puteți urmări în video-ul de mai jos un rezumat realizat în 15 minute, de la evenimentul de lansare a iPhone 13, în care sunt prezentate dotările pentru fiecare model proaspăt lansat de gigantul Apple.

Sursa foto: captură video / YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri