Joi, 28 octombrie, Red Point Software Solutions, companie românească specializată în furnizarea de servicii şi soluţii IT, a organizat webinarul Introducing SAP Business byDesign. Red Point este primul partener SAP din România care va sprijini clienţii mici şi mijlocii în implementarea soluţiei SAP Business ByDesign. Specialiştii Red Point au prezenta capabilităţile şi avantajele soluţiei, iar tu poți urmări gratuit înregistrarea webinarului aici!

Soluția este utilizată cu succes de peste 10.000 de clienți la nivel global și, până în prezent, a procesat peste 1 miliard de documente financiare. 80% din totalul clienților SAP și majoritatea companiilor din România sunt reprezentate de întreprinderi mici și mijlocii, iar soluțiile capabile să răspundă așteptărilor și să satisfacă nevoile acestor companii sunt la mare căutare.

Poți urmări gratuit înregistrarea webinarului aici!

Un sistem unificat pentru toate procesele de business

SAP Business ByDesign este o soluție cloud ERP de tipul software as a service – SaaS, care elimină necesitatea furnizării unei infrastructuri pentru găzduirea aplicațiilor. Acest lucru simplifică în mod semnificativ implementarea și utilizarea sistemului, reducând în același timp nivelul investiției necesare în sistem și optimizând costul total pentru utilizatorul final. În timp ce SAP S/4 HANA este conceput pentru companii foarte mari, Business ByDesign este o soluție pentru afacerile mici și mijlocii care au între 5 și 10.000 de utilizatori.

Sistemul vine cu o bază bogată de procese de business implementate end-to-end, bazate pe cele mai bune practici ale companiilor de succes din întreaga lume. Prin urmare, procesul de implementare durează în medie 3-4 luni, mult mai puțin timp decât se întâmplă de obicei cu sisteme similare.

SAP Business ByDesign, soluție adaptată pentru toate tipurile de platforme mobile, integrează un set complet de aplicații de business (ERP, CRM, HR, Project management, BI), ce acoperă arii precum controlling, aciziții, logistică, producție, controlul calității, service delivery, vânzări, resurse umane și project management. Soluție cuprinde, de asemenea, capabilități puternice de analiză în timp real și raportare pentru ariile respective.

Un parteneriat care durează de peste 15 ani

După un parteneriat de succes de peste 15 ani, în care Red Point Software Solutions a implementat cu succes soluții precum SAP S/4 HANA, SAP SuccessFactors și SAP C/4 HANA, compania a decis să facă un pas înainte și să devină primul partener SAP din România care adaugă SAP Business ByDesign în portofoliul său de soluții, putând astfel să deservească organizații sau filiale care, din motive ce țin de dimensiunea companiei, nu intenționează să implementeze SAP S/4 HANA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri