ASUS dovedește că inovația în zona sistemelor All-in-One nu este nici pe departe completă prin ExpertCenter E5 AiO 25, primul PC de business dotat cu ASUS VeriView, un al doilea ecran secundar cu funcție tactilă, plasat pe spatele monitorului care oferă opțiunea de interacțiune în sens dublu, utilă în multe scenarii de afaceri.

Afacerile care își doresc un sistem puternic, cu conectivitate rapidă și flexibilă, spațiu de stocare upgradabil și funcții de securitate de grad corporatist primesc în ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 o soluție fără compromis ușor de administrat, care trece cu ușurință prin orice sarcină de lucru.

ASUS VeriView: un ecran secundar interactiv și puternic

Cea mai interesantă caracteristică a lui ExpertCenter E5 AiO 24 o reprezintă ASUS VeriView, un ecran secundar tactil plasat pe spatele monitorului principal care este pregătit pentru scenarii de utilizare variate facilitând vizualizarea duală și interacțiunea în dublu sens.

ASUS VeriView poate afișa conținut relevant pentru clienți și parteneri, coduri QR, sloganuri promoționale în recepțiile hotelurilor, la ghișeele bancare, în punctele de plată din magazine și în alte situații care cer acest lucru, fără să necesite un al doilea monitor extern conectat, care poate fi o problemă în locurile în care spațiul disponibil este foarte limitat.

Un ecran versatil care îți protejează ochii

Pentru a te ajuta să te concentrezi pe ceea ce faci, nu pe ce se întâmplă în jurul tău, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 folosește ca piesă principală un ecran de 23.8 inch cu margini ultra-subțiri NanoEdge și control tactil capacitiv care face interacțiunea cu aplicațiile mai ușoară ca niciodată.

Claritatea imaginilor este asigurată de tehnologia IPS cu unghiuri largi de vizualizare a ecranului, de acoperirea completă a volumului de culoare sRGB și de stratul anti-glare, certificat de TUV Rheinland pentru confortul ochilor în timpul utilizării îndelungate și pentru emisii reduse de lumină albastră care nu îți afectează somnul.

Pentru a veni în întâmpinarea situațiilor în care un simplu monitor plasat pe birou nu este de ajuns, ASUS include opțiunea de montare VESA, care permite atașarea lui ExpertCenter E5 AiO 24 la orice suport de perete, pentru a economisi spațiu și pentru o poziționare ideală în fiecare scenariu de utilizare.

Chiar și fără un suport de monitor, piciorul de sprijin al lui ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 oferă o serie bogată de reglaje, incluzând rotire la 180 de grade pe orizontală, 90 de grade vertical, înclinare și reglare a înălțimii pe o plajă bogată de 150 mm.

Performanțe de top pentru productivitate fără egal

ASUS dovedește cu ExpertCenter E5 AiO 24 că este posibil să construiești un calculator compact și ultra-performant fără să faci compromisuri. Este suficient să consulți fișa de specificații a lui ExpertCenter E5 AiO 24 pentru a te convinge de acest lucru: un procesor de ultimă generație Intel Core până la i7 din generația 11, maxim 32 GB RAM DDR4 care funționează la 3200 MHz, SSD-uri duale PCI Express cu tehnologie NVMe configurabile în RAID, conectivitate wireless până la WiFi 6E și cu fir până la 40 Gbps prin Thunderbolt 4.0.

Pentru că în mediu de afaceri conferințele sunt ceva obișnuit, ședințele prind viață în cazul lui ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 datorită camerei web cu rezoluție de 12 megapixeli cu senzor IR pentru autentificare prin recunoaștere facială și MIPI (Mobile Industry Processor Interface) care captează imaginile în detaliu, cu o luminozitate balansată din fabrică pentru o claritate mai bună a imaginilor.

Imaginea clară din timpul conferințelor nu este de ajuns fără un sunet excepțional, iar aici ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 beneficiază de pe urma tehnologiei bidirecționale de anulare a zgomotului cu inteligență artificială care utilizează tehnici sofisticate de învățare automată.

Pentru a putea controla foarte rapid conferințele în care participi, tastatura a fost dotată cu taste de comandă rapidă pentru dezactivarea microfonului, a anulării zgomotului de fond și alte funcții utile, care sunt astfel la o singură atingere distanță.

Nevoile esențiale ale mediului de afaceri sunt completate de un set versatil de porturi, care includ conectori Thunderbolt, USB Type-A / Type-C, cititoare de carduri SD și multiple ieșiri video. Acestora li se adaugă multiple opțiuni de securizare a datelor și împiedicare a accesului nedorit la datele confidențiale ale companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri