26 Aprilie 2007

Deutsche Telekom ar putea fi unicul ofertant pentru Orange Netherlands

Deutsche Telekom ar putea devansa un grup condus de Providence Equity Partners in licitatia in valoare de 1,6 miliarde euro (2,2 miliarde dolari) pentru afacerea din Olanda a grupului FranceTelecom, au spus miercuri surse avizate, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Compania germana, care vrea sa isi intareasca pozitia detinuta pe piata olandeza competitiva, ar fi depasit companii rivale cum ar fi operatorul gigant de telefonie Vodafone Group si ar fi devenit singurul ofertant pentru cumpararea Orange Netherlands, a spus o sursa, citata de Reuters.

"Batalia se va da intre Deutsche Telekom si Providence", a adaugat sursa avizata, preluata de Reuters. Totusi, o alta sursa din acest domeniu ar fi avertizat ca exista un al treilea jucator care vrea sa participe la licitatie.

Cu o cota de piata de aproximativ 12%, Orange Netherlands este cea mai mica dintre cele patru companii principale de telefonie de pe piata olandeza, aflata intr-un proces de maturizare, dupa KPN, Vodafone si subsidiara T-Mobile a firmei Deutsche Telekom.



Citeste si