Probabil ați citit deja de multe ori, doar în cursul zilei de astăzi, despre starea critică a pieței crypto. Ceea ce probabil nu ați auzit, este faptul că există un proiect, care are tot ce este necesar pentru a rezista chiar și celor mai dure condiții de bear market: Vemate.

Ce este Vemate?

Vemate este un proiect în Marea Britanie, care cuprinde o echipă numeroasă de profesioniști. Fondatorul este un antreprenor de succes cu peste un deceniu de experiență în marketing și dezvoltare IT.

Vemate oferă cele mai utile unelte de analiza VeVe și un sistem de siguranță care ofera rezistenta crescuta in bear market, disponibil acum. Și acesta este doar vârful aisbergului.

Ce este Ve în Vemate?

VeVe oferă utilizatorilor lor obiecte de colecție digitale cu licență premium (Disney, Marvel, DC și altele) prin aplicația lor. Vemate oferă cele utile unelte de trading VeVe, alături de alarmele de preț pentru utilizatorii săi, oferindu-le un avantaj competitiv imens față de ceilalți colecționari și comercianți VeVe.

Vemate a semnat recent un acord API cu VeVe și a încheiat un parteneriat cu ECOMI (compania care detine VeVe VeVe), iar Vemate are responsabilitatea exclusivă pentru aplicație. Deci da, totul este legal și corect pentru Vemate.

Care este planul pentru Vemate?

Stadiul 2 va oferi utilizatorilor acces la o bază de date informațională centralizată pentru NFT-uri, similară cu CoinMarketCap, acces la instrumente de analiză a tranzacționării similare cu TradingView și o piață centralizată similară cu Binance sau Crypto.com. O singură sursă de încredere cu toate informațiile actualizate, unde veți putea, de asemenea, să tranzacționați NFT-uri fracționare si tokenizate.

În plus, va avea și o parte educațională care vă va învăța cum să efectuați chiar și analize avansate, cum să mențineți și să tranzacționați prin intermediul aplicației, atenuând și mai mult barierele de intrare în piața NFT.

Disponibil acum, ai spus?

Ai auzit bine! Aplicația de analiză din Etapa 1 este deja în funcțiune și poate fi descărcată aici.

Cum este Vemate diferit de alte proiecte crypto?

  • Unul dintre puținele proiecte cu o aplicație gata de utilizat, construită în întregime de echipa lor, înainte ca orice strângere de fonduri să fie organizată;
  • Echipa lor numeroasă și complet transparentă care este pe toate rețelele sociale importante;
  • Auditul făcut de către Certik;
  • Aplicația este gata de descărcat gratuit atât pe Android, cât și pe iOS;
  • Instrumente unice de analiză pentru utilizatorii VeVe, inclusiv alarme de preț, cele mai rapide actualizări ale prețurilor, filtre de raritate, perspectiva diagramelor, capacitatea de sortare, şi multe altele care urmează;

Unde pot să-l cumpăr?

Vânzarea lor privată a fost un succes, iar acum se pregătesc pentru faza de pre-vânzare. Este ultima oportunitate de a cumpăra token-ul VMT înainte de a ajunge pe piață. Asigurați-vă că verificați site-ul lor pentru mai multe informații.

Pentru cele mai recente știri despre pre-vânzare și multe altele, urmăriți rețelele lor de socializare:

Sursa foto: Vemate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri