Samsung anunță noi actualizări ale asistentului său virtual Bixby, prin care spune că vrea să îmbunătățească experiența utilizatorilor și capacitățile soluțiilor sale bazate pe inteligența artificială. Noile modificări vin cu abilități de a recunoaște vocea, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a experimenta noi opțiuni în ceea ce privește apelurile.

”Introducem actualizări pentru a construi o interfață mai inteligență care este proactivă și se poate adapta, oferindu-le oamenilor un control mai mare asupra experiențelor mobile”, precizează Youngjip Kim, reprezentant al Samsung.

Noile actualizări oferă acces la opțiunea Bixby Text Call în engleză, care îți permite, atunci când ești sunat și o accesezi, să scrii mesaje pe care asistentul virtual să i le citească persoanei care te-a sunat, dar și posibilitatea de a-ți fi copiată vocea.

Cea din urmă actualizare, disponibilă momentan pentru limba coreeană, vine ca o noutate în acest moment, Samsung oferind posibilitatea Bixby de a copia vocea utilizatorilor, cu acordul acestuia, și folosirea ei în tipul de apeluri descrise mai sus.

Concret, odată ce îi vei oferi posibilitatea lui Bixby de a-ți recunoaște vocea și de a o copia, mesajele pe care tu le scrii în momentul în care apelezi la opțiunea Bixby Text Call vor fi citite ca și cum ai vorbi tu.

Samsung menționează că Bixby Text Call este disponibil pentru modelele Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Fold4 și ZFlip 4.

Sursa foto: WPixz / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri