Alătură-te SEO Vibes on Tour în București în data de 29 martie 2023, vezi ce se întâmplă în această industrie și cum evenimentele SEO Vibes aduc la un loc cele mai interesante subiecte, know-how-ul internațional și comunitățile locale. Toate presărate cu distracție și o bună dispoziție.

SEO Vibes on Tour este un eveniment dedicat tuturor celor pasionați de SEO care a pornit de la ideea de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și de a afla despre ultimele noutăți din industrie, dar nu în ultimul rând scopul evenimentului este acela de a crea o comunitate de SEO în mai multe țări, iar apoi să ne reunim într-o conferință internațională care va avea loc anul acesta în luna octombrie la Budapesta.

Prima ediție a SEO Vibes on Tour în România va avea loc la București, în data de 29 martie la un pas de inima Centrului Vechi la Hotel Marmorosch care se află în epicentrul vieții culturale locale.

În cadrul evenimentului am invitat 3 experți la o discuție intensă despre SEO, tips and tricks și multe altele.

  • Damian Salkowski - 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐒𝐄𝐎 cu peste 15 ani de experiență. Conduce zilnic mai multe afaceri, printre care și 𝐒𝐞𝐧𝐮𝐭𝐨, o 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆ 𝐒𝐚𝐚𝐒 care are expertiză în 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐮𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐒𝐄𝐎 și oferă modulul 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐮𝐢𝐭𝐞, care automatizează crearea de conținut în conformitate cu cerințele Google. Este 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫 𝐥𝐚 𝐳𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞 și 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫 a mai multor cărți și articole din industrie.
  • Ovidiu Cristian-Bolocan - 𝐇𝐞𝐚𝐝 𝐨𝐟 𝐒𝐄𝐎 & 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 @𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐜𝐲. Gestionează în acest moment aproape 200 de proiecte SEO, majoritatea de E-commerce. În ultimii 7 ani, în calitate de Head of SEO, obiectivul său a fost să creeze un ecosistem SEO care să poată oferi cele mai bune rezultate SEO pentru clienții agenției. În acest moment, echipa sa (cu peste 100 de specialiști SEO, fiecare cu un micro-rol bine definit) livrează procese SEO cantitative și calitative clienților agenției.
  • Radu Mărcușu contribuie activ de 12 ani la dezvoltarea industriei de 𝐒𝐄𝐎 𝐬̦𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 atât în România cât și global prin Upswing - agentie SEO si Content Marketing , 𝐒𝐄𝐎𝐦𝐨𝐧𝐢𝐭𝐨𝐫 și 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞𝐫𝐨.𝐢𝐨. De 6 ani este la conducerea Upswing, prima agenție mare din România dedicată optimizării pentru motoarele de căutare. De curând, din Upswing s-a desprins Contero.io, un tool care ajută echipele din agențiile de SEO, Content Marketing, publishing dar și brandurile să creeze conținut care rankează în primele poziții în Google.

De asemenea, în cadrul evenimentului vom avea mai multe surprize printre care și prezentarea în premieră a rezultatelor sondajului internațional despre SEO și content marketing.

Prețul unui bilet early bird este de 199 lei+TVA, până la data de 17 martie, costul biletului după această dată fiind de 249 lei+TVA.

Achiziționează acum un bilet pentru a fi sigur că prinzi loc la SEO Vibes! Locurile sunt limitate de aceea îți sugerăm să îți achiziționezi biletul din timp.

Bilet Early Bird - Cumpără acum!

Mai multe informații despre eveniment, agenda și speakerii sunt disponibile pe pagina evenimentului https://www.whitepress.com/ro/seo-vibes.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre SEO Vibes on Tour, abonați-vă la newsletter sau urmărește-ne pe pagina de Facebook și LinkedIn.

Parteneri Media: Internet Corp

Sursa foto: Whitepress.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri