Vodafone și Microsoft semnează un Memorandum de Înțelegere cu scopul de a accelera digitalizarea sectoarelor public și privat din România. Cele două companii vor coopera pentru dezvoltarea de programe de digitalizare, cercetare, inovație și responsabilitate socială.

Colaborarea dintre Vodafone și Microsoft, expertiza acestora și resursele reunite vor putea aduce beneficii semnificative cetățenilor și afacerilor din România.

„Digitalizarea este pasul major prin care România poate avansa în ritm accelerat. Pentru tot ce ține de digitalizare, de la educație, laboratoare de cercetare și inovare și proiecte majore ce pot schimba radical infrastructura, contăm de acum și pe un partener puternic, Microsoft, ce ne va însoți pe drumul nostru de a aduce tehnologia mereu mai aproape de români”, afirmă Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone România.

Cele două companii vizează creșterea calității educației și susțin tranziția accelerată spre abilitățile digitale și folosirea tehnologiei. De asemenea, scopul memorandumului include și implementarea unor proiecte specifice cercetării, dezvoltării, transferului tehnologic și dezvoltării capitalului uman.

"Microsoft continuă să susțină și se angajează față de România, guvernul său, afacerile și oamenii în inovațiile digitale, strategia cloud și agenda de competențe tehnologice pentru a accelera transformarea digitală. Parteneriatele puternice bazate pe o misiune comună, cum ar fi această colaborare cu Vodafone România, sunt vitale pentru a contribui la crearea unui impact de durată, pentru a permite atât sectorului privat, cât și cel public să conducă schimbări sistemice și să progreseze către un viitor mai incluziv, echitabil și durabil”, a declarat Bogdan Putinică, General Manager, Microsoft România.

Microsoft România și Vodafone România vor coopera și pentru organizarea unor evenimente relevante în domeniul digitalizării, inovației, IT, tehnologiei și telecomunicațiilor, precum seminariile, atelierele și cursurile online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri