Samsung România a lansat pe plan local noi game de televizoare din categoriile QLED, OLED și Lifestyle. Vă oferim detalii referitoare la dimensiunile, prețurile și specificațiile noilor televizoare în acest material.

Începem cu noile Samsung NEO QLED 8K și 4K care au dimensiuni ce încep de la 43 de inci și ajung până la 98 de inci. Acestea includ o serie de tehnologii și componente precum:

  • Quantum Matrix - o tehnologie care urmărește să îmbunătățească claritatea imaginii și controlul luminii
  • Neural Quantum Processor - procesor dotat cu inteligență artificială care optimizează experiența de vizionare. Reprezentanții Samsung menționează că poate face acest lucru indiferent de calitatea originală a filmării
  • Tehnologiile Dolby Atmos, OTS(Object Tracking Sound) și funcția Q-simphony - Reprezentanții Samsung menționează că acestea pot reda experiența audio dintr-un cinematograf, cea din urmă funcție permițând utilizarea simultană atât a difuzoarelor televizorului cât și a soundbar-ului, atunci când utilizatorii atașează un soundbard Samsung Seria Q.
  • Shape Adaptive Light Control - această opțiune promite un control al luminii fără „efect de blooming” și cu un contrast precis.
  • Real Depth Enhancer Pro - Opțiunea aceasta face ca inteligența artificială să detecteze zonele pe care se concentrează ochii și să îmbunătățească profunzimea imaginii.

Prețurile acestor televizioare diferă în funcție de diminesiunile pe care le au, în unele cazuri Samsung oferind celor care le achiziționează un Galaxy S23 Ultra sau reduceri pentru achiziționarea lui. Câteva exemple de prețuri:

  • Neo QLED, Ultra HD, 4K Smart - 138 centimetri, costă 8.499 de lei și cel care îl cumpără primește și o reducere de 25% la Galaxy S23 sau S23+.
  • Neo QLED, 8K Smart 900C - 214 centimetri, costă 45.999 de lei și cel care îl cumpără primește și un Galaxy S23 Ultra inclus în preț.


Samsung NEO QLED 8K

Prețurile au fost preluate de AICI.

În ceea ce priveste gama OLED TV, aceasta este extinsă cu două noi modele, S95C și S90C, ambele dotate cu procesorul Neural Quantum. Samsung menționează că paleta de culori este atât de apropiată de realitate încât sunt primele televizoare validate de Institutul Pantone.

Samsung a inclus în noile televizoare posibilitatea de a viziona conținutul la calitate 4K, indiferent de rezoluția inițială a filmării, precum și tehnologia Dolby Atmos cu funcția Object Tracking Sound.

De asemenea, Samsung OLED are și certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru experiență de joc pentru pasionații de gaming și rate de refresh de până la 144Hz VRR. Televizoarele au dimensiuni începând cu 55 de inci până la 77 inci.

În plus, noile produse din Lifestyle Collection sporesc experiența personalizată de utilizare, oferind un produs și o experiență de vizionare pentru fiecare preferință, cu The Frame, The Serif și Sero.

Și în cazul televizoarelor OLED, Samsung vine cu oferirea unui Galaxy S23 inclus în preț. Prețurile sunt:

  • Televizor OLED, Ultra HD, 4K - S90C - 138 de centrimetri - costă 9.999 de lei și cel care îl cumpără primește și un Galaxy S23 inclus în preț.
  • Televizor OLED, Ultra HD, 4k - S95C - 138 de centrimetri - costă 10.699 de lei si cel care îl cumpără primește un soundbar inclus
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri