Pe 8 iunie, de la ora 10:00, la MATER (Spl. Unirii 160), va avea loc conferința Unplug, dedicată bunăstării în lumea digitală, la care participanții sunt încurajați să își încuie telefoanele în casete securizate.

Evenimentul se adresează liderilor și profesioniștilor din companii, cât și antreprenorilor și celor care lucrează pe cont propriu, care se simt copleșiți de felul în care dispozitivele mobile le acaparează atenția și le aduce dezechilibru în viața personală și profesională. Participanții îi vor asculta pe cei 9 speakeri invitați, printre care se numără: actrița Nuami Dinescu, bloggerul Cristian China-Birta și consultantul de afaceri Petruș Stuparu. Aceștia vor relata povești personale prin care explorează evoluția relației lor cu tehnologia.

„Felul în care pandemia și-a lăsat urma asupra interacțiunilor umane și a omului cu dispozitivele digitale, alături de răspândirea cazurilor de burnout în rândul antreprenorilor, dar și al angajaților, îmi arată că nevoia de digital wellbeing este foarte crescută. Conceptul de digital wellbeing nu este încă unul foarte cunoscut la noi în țară, acesta referindu-se la aspecte precum: postură, calitatea somnului, productivitate, gestionarea stresului, conexiune umană, stabilirea de limite, organizarea bunurilor digitale, cyber security etc. Credem că evenimentul va inspira participanții la a-și privi relația cu telefonul și lumea digitală, în general, într-un mod mai conștient”, a explicat Alex Ardelean, fondatorul Unplug.

Evenimentul de pe 8 iunie se bucură și de susținerea mai multor comunități de profesioniști și antreprenori, cum ar fi: JCI România, NO.MAD Talks, SocialPedia, BNI România, dar și de companii care le sunt alături: Zăganu, Camping Fain, The Funny Brand, Gramma Wines.

Unplug este o serie de evenimente dedicate digital wellbeing, fondată în 2023, a cărei viziune este să contureze o lume în care oamenii folosesc tehnologiile digitale în mod conștient, atenți la limitele pe care le pun și la echilibrul dintre viața dominată de notificări și viața în tihnă.

Sursa foto: Unplug

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri